2777
2789
عنوان

شوهرم دیپلم ردیه نزاشت من دیپلممو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست
این مرد نمیذاره تو ب جایی برسیخودت بفکر زندگیت باش خیلی برات ناراحت شدم مثه زن های ۳۰ سال پیش توکل ب ...

از هر طرف دستمو بسته چیکار کنم

تازه به فکر بچه دومه

از آیندم خیلی میترسم

رفتار شوهرتون اصلا طبیعی نی خانم به نظر من هرجوری هس ادامه تحصیل بدین که در آینده حسرت نشه رو دلتون

چجور ادامه تحصیل بدم آخه یه امتحانو نمیتونم بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من مهم تر از اون دیپلم گرفتن رفع این همه تنفر و... اساول مشکلاتتون حل کنید اینطور فکرت باز ترمی ...

اون تو حرف همکاری میکنه هیچ حمایتم میکنه ولی تو عمل سد راهم میشه

فقط میگه نوکر خانوادش بشیم همین

قبل ازدواج باهاش درباره این چیزا حرف نزدی؟ یا خانوادهت شرط نکردن که باید ادامه تحصیل بدی؟ چون اگر سف ...

تو عقدنامه قید شده خیر سرم😏

ولی غیر مستقیم به این شکل نمیزاره

کاش از مادر یا خواهرت کمک می گرفتی چند روز تا این سه تا امتحان را بدی

شهر دیگه اتفاقا چند روزی رفتم بچه رو مادرم نگه داره بخونه ولی چون جاش عوض شده بود خیلی زیاد بی قراری میکرد فقط چند نفری اونو نگه میداشتیم

تو که همسرت حمایتت نمیکنه و شرایط زندگیت اینه حداقل خودتو نجات بده..نه به معنای جدایی...از لحاظ تحصی ...

دیگه از همه چی بریدم خواستم نشد نتونستم آیت عجوزه ها موفق شدن

دیگه از همه چی بریدم خواستم نشد نتونستم آیت عجوزه ها موفق شدن

ناامیدی گناهه

هیچوقت ناامید نشو

برای هرچیزی به جز مرگ راه حل هست

همسر توعه..رگ خوابش دستته..فعلا از هدف کوچیک شروع کن و امتحاناتو پاس کن و دیپلم بگیر..

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.