2777
2789
عنوان

خارش بدن چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 64 پست
ماکولار داری؟

درمان داره ؟الان گوگل کردم جاش رو دستم همینطوری مونده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهدا خون رو امتحان نکردم من با حجامت خوب شدم میخوای تو اخدا رو امتحان کن اما میگن حجامت خون آلوده ر ...

تو کجا رفتی انجام دادی شهرمون کوچیکه کلینیک طب سنتی نداریم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
گال نگو بگو درد بی درمون بگو بلای جون آدم... ی چیزی مثل کنه شپش...

ببین من چند وقته شبا رون پام میخاره جوش و... ندارم ولی از بس میخارونم دون دون و قرمز میشه این یعنی گال دارم ؟

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

درمان داره ؟الان گوگل کردم جاش رو دستم همینطوری مونده

نباید به هیچ عنوان لیف بزنی تو حمام صابون نزنی فقط یه چیز لطیف مث پد شامپو بدن مخصوص پوست خشک بزن...اب داغ و گرم ب هیچ عنوان استفاده نکن ...فقط ولرم رو ب سرد...چیزای محرک فلفل اینا نخور گوشت قرمز کم کن من خودم درگیرش بودم داشت امینجور زیاد میشد رفتم دکتر اینارو گفت دیگه نمیخارن زیاد نمیشن فقط برای از بین رفتن سیاهی ها باید لیزر بری یا لایه بردار یا حگا زدن فک کتم روشن تر کنه پوستو فعلا من سیاهی های کتفو کمر و ساق پام موندن

ببین من چند وقته شبا رون پام میخاره جوش و... ندارم ولی از بس میخارونم دون دون و قرمز میشه این یعنی ...

خدا نکنه ولی اتفاقا بیشتر میان روی رون. دوران سیاه زندگیمون بود اون روزایی ک گال داشتیم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اگزما نیست؟

شاید اگزما باشه یا از خشکی بدن

ولی اخه فقط شبا اینجوری میشم میگن گال شبا ادم خارش میگیره ): اخه نمیدونم چطوری هم گرفتم من که همش تو خونم

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

تو کجا رفتی انجام دادی شهرمون کوچیکه کلینیک طب سنتی نداریم

یادمه اردو رفتیم قم اونجا انجام دادم بهم گفت قبل از حجامت انار یا آب انار بخورم

خلاصه دمش گرم منو از خاریدن نجات داد 😂

کمرم و بازوهام زیاد میخارید

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

نباید به هیچ عنوان لیف بزنی تو حمام صابون نزنی فقط یه چیز لطیف مث پد شامپو بدن مخصوص پوست خشک بزن... ...

ببین درمانش دوسال بیشتر هم شاید طول بکشه مال من که خیلی خوب شده اصلا انگار ندارم زیاد باید دارو ساختنی بری دکتر بگیری متناسب با پوست تا دو سال هم شده بزنی درمان های سنتی خیلی مهم مثل سرکه انگبین و آب پنیر افتیمونی و حجامت و رعایت غذایی اینجوری تا ۸۰ درصد به بالا هم اکی میشه