2777
2789

بچه از خواب بیدار شده با یک لیوان اب میخوابید مثل فلان چیز نشسته کنارش مبگه بابا بیا بغلم بوست کنم از ساعت یازدهو نیم روپامه هنوز بیداره فقط حرصم گرفته فش خواهر مادرشو تو دلم داد خودش تخت خوابیده من هنوز دارم بچه میخوابونم

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

خب باهاش صحبت کنین خانم

و براش بگین که زندگی مشترک اسمش روشه

شادی غم بالا پایین هاش همه باید تقسیم بشه تا کیفیت اون زندگی بهتر بشه نه اینکه یه طرف اون خسته بشه و رو به سردی بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باهاش صحبت کنین خانم و براش بگین که زندگی مشترک اسمش روشه شادی غم بالا پایین هاش همه باید تقسیم ب ...

الان کع بچهام ۲ ساله شدن این اقا جاشو جدا کرده نه از مریضی بچها و نه از بد خوابی بچها خبر داره فقط زرمیزنه درکت میکنم به هرحال کار من سختر از تویه

میگم فقط یک دقیقه یا اصلا یک روز تو دوقلوهارو بگیر ببینم میتونی از پسشون بر بیای

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

الان کع بچهام ۲ ساله شدن این اقا جاشو جدا کرده نه از مریضی بچها و نه از بد خوابی بچها خبر داره فقط ز ...

معذرت میخوام خانم قصد نداشتم ناراحتتون کنم

بهتون حق میدم عصبانی باشین