2777
2789
عنوان

کیا اصلا حسود نیستن میاین

170 بازدید | 16 پست

من نمیدونم این حسی که الان دارم حسادته یا ریشه تو خودم داره ولی داره دیوونم میکنه.

من ۲۸ سالمه متاهلم یه دختر ۳ ساله دارم الانم باردارم.خیلی درس خوندم که بتونم برم دانشگاه معدل دیپلمم ۱۹ و نیم بود اما نشد که بشه شبا با رویای پزشکی و پرستاری میخوابیدم صبا با اون رویا بیدار میشدم.اما اینقد رتبم بالا اوند که ترجیح دادم به جلی دانشگاه برم موسسه زبان انگلیسی و زبان بخونم زبانم تموم شد نزدیک دو سال هم تدریس کردم تا باردار شدم و کنار گذاشتمش حالا این موفق نشدن تو درس این درامد نداشتن خیلی عذابم میده بدم میاد از خودم که شدم مثل یه پیرزن که فقط آشپزی میکنم.همسرمم با کارای کم درامد موافق نیست و میگه اگه میخوای وقت بذاری برای کار درست و حسابی وقت بذار.

من یه برادرشوهر دارم که موقع ازدواجشه همسرم بهش دختر همسایمونو پیشنهاد داده نمیدونم پزشکی میخونه یا پرستاری از وقتی شنیدم دارم روانی میشم حس میکنم خیلی بی ارزشم خیلی بی عرضه ام درسته زندگیه اون به من ربطی نداره اما بخدا این منبع درامد شده نقطه ضعفم سریع آتیش میگیرم کلا برای همه اینطوریم نه فقط برادرشوهرم.هرکدوم از دوستام که میبینم چقد از من ضعیف تر بودن و الان موفق شدن و دارن پز کارشونو میدن بلاک کردم.فعلا موضوع برادرشوهرم اصلاااااا جدی نیس اما نمیدونم اگه همچین چیزی پیش بیاد چکار کنم.

درضمن من میدونم خودم مقصرم یه چیزی نگین بدتر شم خواهش میکنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیش طبیعیه ؟داره روانیم میکنه.

ببین همه بلخرع به یک چیزایی حسودی میکنن

الان خود من به اینکه جاریم یک سال از من کوچیک ترع خیلی حسودی میکردم

ولی خو خودمو برتر و بهتر از اون دونستم و با قضیه کنار اومدم توم باید همین کارو کنی

نمیدونم چی بگم اما این حسی کخ داری قابل کنترل نیست و دست خودت نیست

ی جاری دارم که اینطوریه و بعد از سال ها به مادرشوهرم اعتراف کرده که دست خودم نیس و ذاتا و خانوادگی حسود هستن

برو پیش تراپیست یا دارو مصرف کن چون این حس ها از درون نابودت میکنه

به نظر من تو فقط معصومانه دلت میخواد مفید باشی

همین

ولی تو الانم فوق العاده هستی

مگه کار خونه و بچه داری کار کمی هست

پیرزنی که آشپزی میکنه چیه تو بلاخره سواد و بینش کسب کردی

قدر خودت رو بدون

اگه میتونی واسه رویاها تلاش کن حتما نباید بری جایی کار کنی آنلاین کار کن

زبان انگلیسی که خیلی براش کار هست

به نظر من تو فقط معصومانه دلت میخواد مفید باشی همینولی تو الانم فوق العاده هستیمگه کار خونه و بچه دا ...

آره بخدا دقیقا همینه دلم میخواد مفید باشم قبلا که کار میکردم حال و حوصلمم بیشتر بود اما الان بیکارم اما حس و حال هیچ کاری رو ندارم.نه بابا هیچ کاری برای زبان نیس موسسه که کار میکردم میگفت باید حداقل ۴ تا تایم بدی که تقریبا صبح تا غروب میشد منم با وجود بچه ی کوچیک نتونستم اونا هم به من کلاس ندادن و اومدم بیرون.

انگار وسواس داری تا حسادت چون من حسادت اینجوری میبینم طرف هرچقدر موفق باشه تو میخوای ضربه بزنی اون پایین بیاد

ولی شما اینجوری نیستی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آره بخدا دقیقا همینه دلم میخواد مفید باشم قبلا که کار میکردم حال و حوصلمم بیشتر بود اما الان بیکارم ...

کلاس آموزشی آنلاین منظومه

خودم ی سایت ثبت نام کردم که آموزش زبان آنلاین ببینم دوره هاشم خیلی گرون تا ۲۵ میلیون داشت ی سایت ساده بود و ی استاد که توضیح میداد

چرا تو نکنی

برا بچه ها محتوا بساز بفروش

دوره بساز

هزار کار میشه کرد

حسادت تو وجود همه هست ولی اینکه شما میزنی طرفو بلاک میکنی یعنی رسماً عزت نفست پایینه و چش دیدن طرفو ...

اینی که بلاک کردم دوست صمیمیم بود خیلی ضعیف تر ازمن بود نمیدونم چجوری سر از هوشبری دراورد کلا خانوادگی اهل کلاس گذاشتن بودن همسایمون بودن اما مامانش به مامانم گفته بود تو فلان برج زندگی میکنیم تا گندش دراومد.الانم هر روز استوری از کارش هر روز پز هر روز چسی.دیگه زدم بلاکش کردم.

شرمنده باید توضیح میدادم.

ببین این تا حدی طبیعی هست که شما نگران اضافه شدن یه عضو جدید به خانواده همسرت باشی که احتمال داره با سوادتر و موفق تر از شما باشه ولی نذار به مرحله حسادت برسه چون خودت خیلی اذیت میشی به نظرم همون زبان انگلیسی رو ادامه بده یادگیری زبان خیلی روحیه آدمو خوب میکنه تازه خیلی هم شغل باکلاس و جذابی هست فقط من دیدم خیلی از مدرس های زبان خودشون کاملا مسلط نیستن، شما سعی کن واقعا مسلط بشی حتی اگه خواستی برو دانشگاه لیسانس آموزش زبان انگلیسی یا لیسانس ادبیات انگلیسی بگیر