2777
2789

واقعا نمیدونم چرا بعضی ها وجدان کاری ندارن یا اخلاق و حوصله ندارن نمی تمرگن تو خونه شون و اینقدر مردم و خجالت زده و ناراحت نکنن

خواهر ۱۶ سالم امروز رفته دندون پزشکی برای پر کردن دندون عقلش

و تب خال زده که یک چیز کاملا نرمال و عادی هستش و که بعضی در اثر واکنش یک چیزا براشون ایجاد میشه و این هم جوری بود که اصلا معلوم نبوده و فقط کمی برامده شده روی لبش جوری که با دست زدن بهش متوجه میشی

این بیچاره نوبتش شده رفته داخل تا دکتره نکبت اومده کارش انجام بده فهمیده و شروع کرده داد و بیداد و توهین خواهر بیچاره من هم بی خداحافظی از فورا میزنه بیرون الانم اینقدر پکر و ناراحته که نمیدونم چیکار کنم

گف اینقدر بلند داد میزده که صداش تا توی سالن انتظار هم میرفته

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

دکتره بیشعور بوده که داد و بیداد کرده ،اما عزیزم تبخال واگیر داره و ویروس تبخال تا آخر عمر تو بدن پنهان میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کار خواهر شما اشتباه بوده که با وجود تبخال، رفتن دندانپزشکی چون مسریه

و مریض با تبخال رو هیچ دندانپزشکی قبول نمیکنه

هر چند کار دکتر رو توجیه نمیکنم میتونست با ملایمت برخورد کنه

مگه دندون عقل ترمیم میکنن

ببخشید منظورم دندون های آسیاب هستش

عصبی ام نفهمیدم چی تایپ کردم

دکتره بیشعور بوده که داد و بیداد کرده ،اما عزیزم تبخال واگیر داره و ویروس تبخال تا آخر عمر تو بدن پن ...

متوجه نشده بوده که تب خال هستش هنوزم نمیدونیم تب خال هست یا ن کمی برآمده شده روی لبش

اصن من میگم بدترین بیماری نه که مثل وحشی ها اینجور رفتار کنه ک

اره

والا تا اونجایی که شنیدم بودن دندان عقل مفید نیست اگر خراب بشه ترمیم نمیکنن

خیلی ها هم همون اوایل اون دندان ها رو میکشن تا بعدها باعث فشار و پوسیدگی نشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب کار خواهر شما اشتباه بوده که با وجود تبخال، رفتن دندانپزشکی چون مسریهو مریض با تبخال رو هیچ دندان ...

متوجه نشده بوده که تب خال زده همین طور که گفتم فقط یکم برآمده شده

ولی من میگم اقا اصن بدترین بیماری کشنده ترین بیمار نه که اینجور تو گوش بیمار شروع کنه داد زدن و توهین

بیچاره میگه اینقدر وحشت کردم که فقط پالتوم برداشتم و سرم انداختم زیر و دویدم بیرون

خوب باید به منشی زنگ میزد و نمی رفت ولی دکتر هم بیشعور و پولکی بوده. بچه رو هم تنها دکتر نفرستید. یه ...

نفهمیده بوده تب خال زره بیچاره

یک کوچولو روی لبش برامده شده که فقط خودش میگه بعد از خروج از دندون پزشکی با اون وضع متوجه اش شده و اصلا معلوم نیست

کارش هم اورژانسی بوده بیچاره

داره برا کنکور میخونه از کتابخونه مجبور شده مستقیم بره اونجا که کاش نرفته بود اینجوری داغون نمیشد

شام هم نخورد بیچاره