2777
2789

شاید خیلی کمالگرایی

ادمی نیست صد درصد مطابق سلیقه تو باشه

سخت نگیر نهایت یک بله برون بگیر و یک عروسی

حنابندان و پاتختی که اطراف ما اصلا نیست اخرین بار که رفتم ۱۰ سالم بود دیگه هم کسی نگرفت

👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایپیک قبلتو خوندم،نظرم دادم،اما بهت بگم اگر اخلاقی مطمئنی همه جوره امتحانش کردی،مرد خوب و کارکن و سالمیه قبول کن باتوجه به اینکه گفتی خونه بابات اذیتی،برای رسم و رسوم سخت نگیر تو اولین نفر باش میبینی بعدتوهم کم کم این رسما تموم میشن،یه حلقه رو بگو بگیره بقیه طلاها رو بدل بگیرین کی میفهمه اما بهش بگو به شرطی که بعدا برام بگیری

من اگه خواستگاری برام بیاد که اخلاقش خوب باشه و وضع مالیش خوب باشه برای اینکه بتونه یه عمر من رو توی رفاه بذاره و بعد از ازدواج نگه من تنهایی از پس خرج و مخارج زندگی برنمیام، تو هم برو سرکار. من از خیر عقد و عروسی مفصل میگذرم و به یه عروسی ساده در حد اینکه حسرت لباس عروس روی دلم نمونه، رضایت میدم. این مراسمات اونقدرا هم مهم نیست. مهم بعدشه که یه عمر قراره باهم زندگی کنین.

بنظرم داری سخت میگیری الان شرایط اقتصادی برای همه بده به خاطر دوتا رسم که بعدا ی عالم اقوام پشت سرتون حرف میزنن که غذاش خوب نبود فلان نبود و تا سال بعد هیچکس یادش نیس زندگیتو خراب نکن والا ملت الان حتی طلا هم نمیتونن بخرن

نمیدونم شرایط خودت چطوره؟ شاغلی یا نه. الان واقعا با این شرایط تورم و با این حقوق های افتضاح دل و جرات میخاد یک پسری بره زن بگیره.

شمام ظاهرا هم خدا را میخای هم خرما. ببین من خودم شرایط مالیم اوکیه ولی اگه قسمتم بشه ازدواج کنم حتی طرفمم وضعش عالی باشه تصمیم دارم خیلی چیزا را حذف کنم

من موندم مگه هنوز حنابندون هم هست اینا مال دهه شصت بود زمان بچگی من.

از تاپیکت فهمیدم ابنا که تو اینستا کلیپ میزارن امشب خونه امون بله برونه کیا هستن

یاد بگیر بخاطر دل خودت زندگی کنی حرفت اینه چون فامیلمون گرفتن منم میخام

اگرم واقعا با شرایط اون آقا نمیتونی کنار بیای نه اون را اذیت کن نه خودت ردش کن

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

2790
2778
2791
2779
2792