2777
2789
عنوان

تازه عروسم

102 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من و شوهرم دنبال خونه ایم و اولین خونه ای هست که داریم اجاره میکنیم

حالا منطقه ای که میخوایم،خونه های نوسازش به شدت گرونن و یه خونه دیدیم که به نسبت قیمتش بهتره ولی خب یه سری دردسر داره

من خودم از آپارتمان بیزارم ولی خونه نوساز و عروس پسند اگه بخوایم باید آپارتمان بگیریم که اونم دردسرای خودشو داره

کسی بوده که اول زندگی بخواد راه بیاد با شوهرش و بعدش پشیمون شده باشه؟ بنظرتون زشت نیست که خونه عروس، قدیمی باشه؟ خیلی گیج شدم بخدا... اصلا از کسی هم نمیتونم مشورت بگیرم...

اخه میترسم جهیزیه ام به چشم نیاد به خودم میگم تو این اوضاع اقتصادی حداقل زحمتشون به چشم بیاد

اینم بگم حرف بقیه اصلا برام مهم نیست اما ته قلبم میگم نکنه این کارم،مامان و بابام رو ناراحت کنه

میشه راهنماییم کنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم بازسازی کنین تر و تمیزش کنین

آخه خونه اجاره ای هستش

الان بخوایم هزینش کنیم زور میاد بهم😂😂

از طرفی خونه آپارتمانی تو محله مامانم هست،این خونه دربستی که میگم محله مادرشوهرم

آخه خونه اجاره ای هستش الان بخوایم هزینش کنیم زور میاد بهم😂😂از طرفی خونه آپارتمانی تو محله مامانم ...

اوهوع 🤦♀️ پس حتما برو پیش مامانت حتی اگه جهنمه

پیشمادرشوهر نریا همش فضولی و دخالت و سرزده میخواد بیاد خونت بیجارت میکنه

اوهوع 🤦♀️ پس حتما برو پیش مامانت حتی اگه جهنمهپیشمادرشوهر نریا همش فضولی و دخالت و سرزده میخواد بیا ...

چرا همه همینو میگن🤣🤣

خواهرشوهرمم میگفت هروقت خواستی خونه بگیری از مادرشوهر دور باش اخه خودش پیش مادرشوهر زندگی میکنه😂😂😂

چرا همه همینو میگن🤣🤣خواهرشوهرمم میگفت هروقت خواستی خونه بگیری از مادرشوهر دور باش اخه خودش پیش ماد ...

دوران نامزدی و عقد مادرشوهر بهشت رو زمینه بعد ازدواج میفهمی چه ماریه

برو پیش مامانت