2777
2789
عنوان

افسردگی بیش از حد و گریه فراوون

114 بازدید | 13 پست

بخاطر افسردگی شدید ، لاغر افتادم تو خونه و ۲۳ سالمه و دو سه سال از جوونیم از دست رفت و امشبم شب آرزوهاست خیلی بیشتر دلم گرفته پسری که دوسش داشتمو سر همین افسردگی ها از دست دادم و الان با یکی دیگه خوشه حتما امشب هم با هم بالون هوا میکنن و ازدواج میکنن :) دختره ۴ سال ازم کوچیکتره و خوشگل و پولداره بی معرفت حتی عکسشم بهم نشون داد و گفت رابطه جن*سی باهم دارن و وقتی به دختره حرف بد زدم گفت حق نداری بهش توهین کنی ساکت شو ک وقتی گفتم با بچه تو رابطه ای گفت بچه بچه نکنا.خیلی دلم شکسته ای کاش زودتر وزنم بیشتر شه برم بیرون از خونه متنفرم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

کاش بتونی یه جوری جورش کنی واقعا نجات دهنده س

ولی نهایتا اگر نشد از chatgpt کمک بگیر

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

اخه چرا اعصابو آرامش خودتو به خاطر یه خره نر بهم میریزی

زندگی انقد قشنگی داره

انقد ادمای بهتری از اون وجود داره

چرا فکر میکنی قحطی اومده؟

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

کاش بتونی یه جوری جورش کنی واقعا نجات دهنده سولی نهایتا اگر نشد از chatgpt کمک بگیر

چت حی پی تی دیگه واسم کارساز نیست اتفاقا همین پنج دقیقه پیش حرف باهاشو تموم کردم

فقط میگه فکر نکن فکر نکن

اخه چرا اعصابو آرامش خودتو به خاطر یه خره نر بهم میریزی زندگی انقد قشنگی داره انقد ادمای بهتری از او ...

حتی خوب باهام خدافظی نکرد و با گفتن رابطه جنسیشون منو آتیش زد هرروز دارم تصور میکنم و میسوزم

چت حی پی تی دیگه واسم کارساز نیست اتفاقا همین پنج دقیقه پیش حرف باهاشو تموم کردم فقط میگه فکر نکن فک ...

میفهمم

سخته

چی بگم

شاید بشه از دارو کمک بگیری یه مدت تا برگردی به روتین درست

میفهممسختهچی بگم شاید بشه از دارو کمک بگیری یه مدت تا برگردی به روتین درست

واقعا لازم دارم چون اینکه هرروز از صبح تا شب ذهنم درگیر رابطه جنسی دونفر دیگه باسه و از صبح تا شب قفل باشم خیلی وحشتناکه

عزیزممممم

منم مثل توعم و به شدت کمبود وزن دارم و کاملا میفهممت

اون آدم لیاقت تو رو نداره ، مطمئن باش خدا خیرت رو خواسته که یه کاری کرده با اون آدم قطع ارتباط کنی که مشکل های بزرگتر تو آینده براتون پیش نیاد عزیزم

...

عزیزممممم منم مثل توعم و به شدت کمبود وزن دارم و کاملا میفهممتاون آدم لیاقت تو رو نداره ، مطمئن باش ...

اخه شما یذره بذار کاملا خودتو جای من🥲آخه رابطه جنسی چجوری هضم بشه..فکر کن پسری که خیلی دوسش داری با یکی دیگه..😔

اخه شما یذره بذار کاملا خودتو جای من🥲آخه رابطه جنسی چجوری هضم بشه..فکر کن پسری که خیلی دوسش داری با ...

خیلی دردناکه میفهمم ولی به چشمتجربه بهش نگاه کن میدونم قلبت و احساست چی میگه

...