2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست
عزيزم داشتم ميخوندم نفهميدم كي اشكام ريخت رو گونم براي خيانت هيچ توجيهي وجود نداره بالا و پايين تنها ...

دوست گلم😢

همه رو ناراحت کردم

و خیلیا هم عصبانی

من از همه عذر میخام

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من  حاظرم دستمو رو قرآن بزارم این آخرین خیانتش نخواهد بود ..  چه راحت با یه رانی و یکم اش ...

دقیقا. ما داریم راہ و چاہ رو ب ماری میگیم دیگہ خودش میدونہ و زندگیش. اگ اقا میلاد از کارش پشیمون بود نمیرفت تو وات بھش اس بدہ بگہ اینجا ھنوز بلاکم نکردی! 

فدای چشمات گریه نکن  هم جنسمی دلم به حال مهربونیمون سوخت! واقعا بر عکس بود اینجوری تموم نمیشد ...

راست میگی نمیبخشید ب خودشم گفتم 😢

اره حتما میرم دوشنبه وقت گرفتم مرسی از حرفات دوستم❤

خواهش میکنم

امیدوارم بهترین تصمیمو گرفته باشی و روزی بیای و بگی بخشیدن من ارزششو داشت

همه آدما هم مثه هم نیستن

گاهی بعضی مردا نیاز به تلنگر دارن تا زندگی و تاهل و تعهد رو جدی بگیرن و دست از سبک سری هاشون بردارن

نترس و توکل کن به خدا

برای آرامش قلبت آیة الکرسی خوندم❤❤❤❤

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
دقیقا. ما داریم راہ و چاہ رو ب ماری میگیم دیگہ خودش میدونہ و زندگیش. اگ اقا میلاد از کارش پشیمون بود ...

میدونم بهشم گفتم😔

حداقل حالا که بخشیدیش یکم با رفتارت بفهمون خیلی دلت شکسته و باهاش یک مدت سرد برخورد کن بگو دست خودم نیست نمیتونم راحت فراموش کنم بزار بفهمه اگه بازم تکرار شه دیگه راه برگشت نداره

بهش بگو يه دوهفته اي نميخام ببينمت ميخام برا زندگيم تصميم بگيرم شايدم همه چيزو به پدر مادرم گفتم و ازشون خاستم حمايتم كنن تا جدا بشم شايد يكم  ترسيد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ماری اگ میخای ببخشی انقد ساده نبخش حراقل اینو که میتونی؟؟؟ینی بدون هیچ تاوانی اونی ک گناه کرده بخشیده شه و تواینهمه عذاب بکشی؟

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘
بهش بگو يه دوهفته اي نميخام ببينمت ميخام برا زندگيم تصميم بگيرم شايدم همه چيزو به پدر مادرم گفتم و ا ...

راست میگه ماری اینو بگو

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘