2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست
خواهش میکنم امیدوارم بهترین تصمیمو گرفته باشی و روزی بیای و بگی بخشیدن من ارزششو داشت همه آد ...

انشالله ک همینجوری بشه ک میگی

خودمم میدونم ارزششم داشته باشه تا ابد تو دلم مثه ی لکه سیاه میمونه

مرسی گلم خیلی دوستت دارم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

می دونم چ حال بدی داری عزیزم

ولی شاید بهتر بود این مسئله به این مهمی رو به پدر و مادرت میگفتی 

اونا از رو عقلشون میرن جلو و کاری به احساسات ندارن و کار و درستو می کنن چون خیر و صلاح تو رو می خوان...

این مسئله خیلی بزررررررررگ تر از این حرفاست که بشه بین خودتون حلش کنی و از بزرگترات کمک نگیری

بعدشم مشاور نباید راضیش کنه ک ...

خود محکم قوی جلوش وایسا بگو این کوچیکترین چیزیه ک ازت می خوام

نذار فک کنه ضعیفی نذار فک کنه زود با چند تا رول بازی کردن می تونه خامت کنه قوی باش عزیزم

با شمااااااام 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد شکستی 

خیلی ناراحت شدم و برای شاد شدن دلت دعا میکنم 

به خودتون فرصت بده ،خیلی لز مردا بودن ببار اشتباه کردن نه از روی هوس ،اشتباه 

آدم شدن ...انشالله مرد تو مرد تر از همیشه در کنارت باشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
بهش بگو يه دوهفته اي نميخام ببينمت ميخام برا زندگيم تصميم بگيرم شايدم همه چيزو به پدر مادرم گفتم و ا ...

ترسیده

حتی الانم تن تن زنگ میزنه بهم

ماری جان 

من مشابه جریان تو رو بعد از ازدواج داشتم.

مال من دوستی نبود ی شب رابطه بود.

سخت و تلخ 

من مردم...قشنگ مرگو حس کردم.ولی بخشیدم زود و راحت ن، کلی رفت و امد تا بخشیدم.

شوهرم ازین رو ب اون رو شد قشنگ شاید باورت نشه از بعد از اون جریان خیلی پاک تر شده خیلی کارای قبلشو تکرار نمیکنه با خیلی از دوستاش ارتباط نداره.

من هنوزم شک دارم توی دلم بهش ولی هر چی میگذره با کاراش کمرنگ تر میشه.

حستو درک میکنم...هر لحظه مرگو میبینی.

من همش جلو ایینه بودم ک خدایا من چی کم داشتم ک اینجوری شد.

ولی الان عین بچه ای ک ب مادرش وابسته است ب من وابسته ای جوری ک گاهی خسته میشم.

امیدت ب خدا حتما پیش مشاور برو حتما ب دلت فرصت صاف شدن بده.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
می دونم چ حال بدی داری عزیزم ولی شاید بهتر بود این مسئله به این مهمی رو به پدر و مادرت میگفتی  ...

ای خدا

چقد ضعیفم چشم منو باز میکنین

من هنوز تو شوکم

حتی نمیدونم چطور بخشیدمش

منکه نبخشیدمش😢

چقد شکستی  خیلی ناراحت شدم و برای شاد شدن دلت دعا میکنم  به خودتون فرصت بده ،خی ...

ایکاش ایکاش ک اینطور ک تو میگی باشه

میشه برام دعا کنید😢 قلبم میسوزه میدونم اینا رو بخدای احد و واحد قسم خوردم اگه تکرار شه میکشمش هم ...

لعنت ب ما زنا😔😔😔😔لعنتتت ک همه چیو پای احساسمون میدیم وقتی خوندمت صورتم خیییس اشک شد😢اگ ما زنای لعنتی اینقدر احساساتی نبودیم با خوندن این متن با اینک اصلا نبودیم اونجا و فقط خوندیمت ک چ ب سرت اومده اینجور صورتمون خیس نمیشد نمیشه شعار داد منم اگ بودم میبخشیدم مگ میشه چهااار سال با یکی باشیو همه چیو تموم کنی ب این سرعت خدا کمکت کنه بحق علی خدا دستو بگیره انشالله ک همیشه خوشبخت باشی انشالله هیچ زن و مرد متاهلی ب همسرش خیانت نکنه قلبم سوخت برات خاهر😔...

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بخدا میدونم ناراحتی و دلت شکسته فقط میخوام حواستو جمع کنی و از رو عقلت بری جلو باور کن این داستان خیلی برام اشناست چون منم قبله ازدواجم که واقعا هم راضیم کسی تو زندگیم بود که همین کارارو کرد دقیقا یک هفته بعد خودکشیش واسه کات کردنم و اجز  و التماس که بخشیدمش دست تو دست با یک دختری بیرون دیدمش خواست خدا بود بعد چند سال پشت هم دستش رو بشه تا یک عمر عذاب نکشم،  از دور با اشاره گفتم تموم دیگه اگه خودشم میکشت واسم مهم نبود هر کاری کرد  نتونست یکبار دیگه منو ببینه، خلاصه امیدوارم میلاد اینطوری نکنه🙏 

ای خدا چقد ضعیفم چشم منو باز میکنین من هنوز تو شوکم حتی نمیدونم چطور بخشیدمش منکه نبخشیدمش😢

عزیزم تو قوی تر از این حرفایی فقط این عشق کوفتیه که ضعیفت کرده این دوست داشتنه که عقل واسه آدم نمیذاره

واست دعا می کنم حال دلت آروم شه و اون چیزی ک خیر و صلاحته پیش بیاد ماری عزیز 

با شمااااااام 😒

خط به خط نوشته هاتو با اشک خوندم من خیانت ندیدم واللهی که هیچ کس نبینه تصمیم خیلی سختی گرفتی بشین با خودت فکر کن داری فداکاری سنگینی انجام میدی ببین ارزشش رو داره  شوهرت رو عشقت رو بزار رو یه ترازو و اشتباهش رو یکی ببین کدوم یکی سنگین تره اگه بخشیدی ببخش و بزندگی برگرد اگه نه همین الان همه چیز رو تموم کن    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین