2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست

چه جالب!

بخشیدی !

خوشبخت باشید انشالله 

ولی مطمئن باش این آخرین خیانتش نیست 

مطمئن باش عزیز دلم

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگیه خودته ما حق دخالت و قضاوت نداریم ولی خیلی زود بخشیدیش یکم طولش میدادی ک بفهمه چی کشیدی 

دوسه روزه بخشیدیش باید میذاشتی حس کنه از دست دادتت تا بدونه هرکاری یه تاوانی داره 

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..

حق طلاقو نمیده

چون میترسه اگر ی اشتباه دیگه ای ازش سر بزنه نتونی ببخشیش مثه قبل ساده و جدا شی

نمیخام بترسونمت ولی بنظرم این کار لازمه تا چشمش بترسه و اشتباهاتشو تکرار نکنه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
ب نظرم رو تصمیمت بیشتر فک کن ..تو تاپیک قبلی گفتہ بودی اگ چیزی بود تمامش میکنی ولی الان میبینم ک بخش ...

خدایا منو بکش😢

من پستای مخالفمو قبول دارم همتونو

همتون راست میگین

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم حرفم ھمینہ!  تازہ حق طلاقم بھش نمیدہ!

من  حاظرم دستمو رو قرآن بزارم این آخرین خیانتش نخواهد بود .. 

چه راحت با یه رانی و یکم اشک و اه و آتیش بازی 

بخشید!

اگه برعکس بود هم همین جوری تموم میشد?قطعا نه 

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
حق طلاقو نمیده چون میترسه اگر ی اشتباه دیگه ای ازش سر بزنه نتونی ببخشیش مثه قبل ساده و جدا شی ...

میخام نداد

میخام بهش بگم ک بریم پیش مشاور و به مشاور از قبل بگم ک بگه باید حتما حق طلاقو بهم بده ک دلم قرص تر بشع ب این زندگی

ماری بهرحال ی مشاور بهتر میتونه راهنماییت کنه ن ماها

بهتره حتما بری و راجب اون قضیه حق طلاقم از ترفند های مشاور کمک بگیر تا بتونی حتما حق طلاقو بگیری

❤❤❤

امیدوارم قدر این بخشش رو بدونه و بدونه با تمام جون  و روحت داری پای عشقش و کاراش وایمیسی🙏 کاش سر عقل اومده باشه قبله اینکه دوباره بهت اسیب روحی بزنه بعضی وقتا دیگه فرصت جبران باقی نمیمونه😔 

عزيزم داشتم ميخوندم نفهميدم كي اشكام ريخت رو گونم براي خيانت هيچ توجيهي وجود نداره بالا و پايين تنها راهش جداييه  ولي پاي دوست داشتن كه وسط باشه همه اين معادلات ميريزه بهم  انقدر دوسش داري كه ميگي ميبخشم ميدونم اونم دوستم داره ولي دگ درونت اون ادم سابق نميشه فقط اميدوارم دگ اين لحظه ها ي تلخ برات تكرار نشه اگه ميتوني يه تضميني چيزي ازش بگير كه دگ سمت اين كارا نره  ولي اينو بدون اگر کسی یکبار به تو خیانت کرد این اشتباه از اوست
اگر کسی دوبار به تو خیانت کرد این اشتباه از توست ! براي ارزوي ارامش ميكنم ماري جان

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ماری بهرحال ی مشاور بهتر میتونه راهنماییت کنه ن ماها بهتره حتما بری و راجب اون قضیه حق طلاقم از ...

اره حتما میرم دوشنبه وقت گرفتم

مرسی از حرفات دوستم❤

میخام نداد میخام بهش بگم ک بریم پیش مشاور و به مشاور از قبل بگم ک بگه باید حتما حق طلاقو بهم بده ک ...

آفرین 

واقعا خیلیا از مشاور فرارین

اگر زندگیتو دوس داری و ادامه این زندگی برات مهمه حتما برید پیش مشاور هر دوتاتون به هیچ عنوان تنهایی نری پیش مشاور

شما دوتا هردوتون نیاز به مشاور دارید

😢

فدای چشمات گریه نکن 

هم جنسمی دلم به حال مهربونیمون سوخت!

واقعا بر عکس بود اینجوری تموم نمیشد 

شاید الان ناراحت شی ولی من جای تو بودم هرگز نمیبخشیدم!چون مطمئن باش آخرین اشتباهش نخواهد بود!