2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست
تاپیک هاتو دنبال می کردم از الان ده سال دیگه رو می بینم که اون موقع با دو تا بچه میای میگی خیانت کر ...

حرفاتون قشنگ بود 😖ولی من چه کنم باوجود بچه داره بهم خیانت عاطفی جنسی میکنه.نه حق طلاق دارم نه حضانت بچه 😖😖😖من این زندگی را سخت مجبورم ...

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
خدایا منو بکش😢 من پستای مخالفمو قبول دارم همتونو همتون راست میگین

خوشبحالت استارتر که هنوزم شوهرتو دوس داری و حاضر نبودی دستش بسوزه .اما من بعد خیانتش اونقد ازش متنفر شدم ،فقط میترسم وگرنه دوس دارم بهش سم بدم بخوره بمیره تا راحت شم .حالم ازش بهم میخوره من فقط بخاطر دخترم دارم زندگی میکنم چون هیچوقت هیچوقت اون آدم سابق نشدم ،من باهمه چیش ساختم حقم خیانت کردنش نبود .ان شاالله که خوشبخت شی دوستم ،مال ما که آدم نشد خداکنه مال تو دفعه ی آخرش باشه .برای بخشیدنم خودتو اذیت نکن ،هیچ وقت از یادت نمیره خیانتش شاید سالها بگذره اما میدونی مثه یه خنجر زهرآلود میمونه که زدن به قلبت عجیب میسوزونه .من از چند سال پیش فراموش نکردم .ازش کینه دارم اما بازم ادامه میده و زخممو تازه میکنه ،روحم خسته س ،برام دعاکنید 😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دوست عزیزم . ببخشید من یه سوال داشتم میتونم سن خودتون و همسرتون رو بدونم ؟    در کل م ...

سلام عزیزم

من ۲۲ اون ۲۴😖

من خودمم یبار تو دوستی اشتباه کردم ولی ب قول شما خیلی بهتر شدم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خوشبحالت استارتر که هنوزم شوهرتو دوس داری و حاضر نبودی دستش بسوزه .اما من بعد خیانتش اونقد ازش متنفر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔

شرایط جدا شدن نداری؟

با خوندنت اشکام ریختن.دقیقا منم این روزا رو گذروندم ولی کاش فقط ۱۰روز بود نه ۸ ماه.شب و روز درد کشید ...

عزیزم امیدوارم ی روز حال هممون خوب بشه ❤

خوشبحالت استارتر که هنوزم شوهرتو دوس داری و حاضر نبودی دستش بسوزه .اما من بعد خیانتش اونقد ازش متنفر ...

عزیزم. انشاءالله به آرامش برسی 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
عزیزم خیلی ناراحت شدم😔 شرایط جدا شدن نداری؟

دخترم باعث شده دستو پام زنجیر بشه تواین خرابشده

سلام دوستی میگذرونم با حس دوگانه امروز وقت مشاور دارم

برو عزیزم شاید بتونه واقعا با کمک کنه فقط یجای درست و مطمئن برو تا راهنماییش درست باشه بعضیا سرسری حرف میزنن

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘
دخترم باعث شده دستو پام زنجیر بشه تواین خرابشده

عزیزم نکنه منتظری دخترت بعد ها بیاد بگه مامان ممنونم که توی این زندگی موندی؟ باور کن تشکر نمی کنه! تازه احتمالاً بهت مییگه چرا وقتی می تونستی جدا نشدی؟ در بهترین حالت دخترت فقط تورو میذاره میره! دخترت رو خواهش می کنم بهونه نکن!

اون زندگی واسه اون بچه سم هست... البته با یه مشاور صحبت کن چون ما در جریان زندگیت نیستیم ولی اگه واقعاً شرایط همسرت خیلی بده و اصلاح نا پذیره لطفاً از نظر مالی مستقل شو و دخترت رو از این زندگی آلوده نجات بده!

عزیزم نکنه منتظری دخترت بعد ها بیاد بگه مامان ممنونم که توی این زندگی موندی؟ باور کن تشکر نمی کنه! ت ...

چمیدونه باباش داره چه غلطی میکنه، توخونه سنگین رنگینه، چجوری خودمو نجات بدم وقتی مجبورم دخترمو بذارم برم 😖

من فقط اون تاپیک که پیاماشو دیده بودین رو خوندم و این یکی. کم و بیش فهمیدم چه اتفاقی افتاده. اونجا هم بهتون گفتم دارید خودتون رو گول میزنید وقتی شاد و خوشحال اومدید توجیه مسخره شوهرتون رو گفتید و دوستان براتون ارزوی خوشبختی کردن!!!!! 

شما اونو دوست ندارید بلکه میخواهید ثابت کنید که دوست داشتنی هستید!! عشق و این چیزها دلیل واقعی نیست. فاز عشق و عاشقی که شما برداشتید و اونم داره بهش تظاهر میکنه دروغی بیش نیست. اون که هیچ ولی شما بشین و با خودت صادق باش. اون دوستت نداره. این دلیل نمیشه که شخص دیگری رو نتونی پیدا کنی که دوستت داشته باشه. در ضمن پسرقبل از 26 سالگی شخصیتش شکل نگرفته و احتمال اینکه پشیمون بشه زیاده. همسر شما که به نظر میرسه همین الان ازتون خسته شده. اون حرفا و عکس العمل هاش هم برای این بوده که به اطرافیانش نگید. 

اگر عمری باشه و شما هم جدا نشید حتما بقیه تاپیکهای خیانت اون به شما رو باز هم میبینیم و البته بازم ببخشش شما. نه به دلیل عشق بلکه به دلیل نداشتن اعتماد و عزت نفس خودتون. به قول دوستان به یک بزرگتر موصوع رو بگید تا از این منجلاب نجاتتون بده. شما ضعیف تر از اونی هستید که بتونید خودتون رو نجات بدید. 

البته به قول اون دوستمون حتی اگ با هم بمونین احتماالا خیانتی ازش نمی بینی نکه خیانت نکنه ها نههه فقط شما دیگه متوجه نمی شی چون این بار خوب یاد گرفته ک چطور مدرکی از خودش به جا نذاره

و ماری جون لطفا با این جمله که بگین منم تو دوران دوستی اشتباهی داشتم خودتو گول نزن..چون اسمش روشه دوستیه تعهدی این وسط نیست

و به نظرم این دوست داشتن یه طرفست ... اگ دوست داشت واقعا ,ب طرف نمی گفت میام خواستگاریت

و اینکه خودتم گفتی که پیاما واسه پنج روز پیشه یعنی وقتی ک دفعه قبل بهش گفتی تو گوشی چنین اس ام اسی دیدم به حرفات اهمیت نداد و به گند کاریش ادامه داد

اگ خواهشم کرد ازت بمون احتمالا از ترس پدر و خونوادش بوده

چند سال دیگه اگه ازدواج کردی با ایشون وقتی شبانه روز باهاش بودی وقتی بچه اوردی و هیکلت ریخت به هم ببین چجوری ازت زده میشه ... الان ک عقدین اینجوریه خدا به داد بعدش برسه

نمی خوام با حرفام ناراحتت کنم ولی نمی دونم چی باید اتفاق بیفته ک به خودت بیای و بدونی هر روز که میمونی بیشتر فرو میری تو باتلاق

ایشون اخرین پسر رو کره ی زمین نیست که هر گندی زد باهاش بمونی

بچگانه رفتار کردی ...

دیدی الان چقد قلبت شکست با این قضیه؟ اگه باهاش بمونی 100 برابر بیشتر از این قلبت می شکنه و خورد میشی

لطفا نگین مثبت فکر کن ... چون این قضیه هیچ روی مثبتی نداره

کاش عاقلانه رفتار میکردی ماری ... ما ک اینجوری میگیم چون دوستت داریم.. نمی خوایم بیشتر از این بشکنی..

حواست به قلبت باشه گناه داره

با شمااااااام 😒