2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست

ماری عزیزم ..نه میتونم بگم چرا بخشیدی چون هرگز نمی تونم خودمو جات بزارم ولی مطمعنم هر کدوم از ما زنها به خاطر احساساتمون حداقل یه بارم که شده شکستیم ولی به خاطر همون احساسات نتونستیم بگذریم عشق تو دوروزه نبوده که بگی راحت میزارمش کنار شاید تصمیمت الان اصلا درست نیست ولی حداقل به دلت بدهکار نیستی که شاید میتونستم ببخشمش ولی اینکارو نکردم ...تودلتم خالی نمیکنم با این همه دردی که الان داری اصلا دوس ندارم بترسونمت از عاقبت همچین تصمیمی ... از صبر و عاقل بودنت فهمیدم نیازی نداری که کسی نصیحتت کنه وای لازمه یکی به خودت بیارتت که یه خورده احساسات رو بزاری کنار و بعد فک کنی که اینم  همون مشاور که نوبت گرفتی میتونه اینکارو کنه ....ففط خواهرانه میگم دوستم سعی کن سریعا نری زیر یه سقف باهاش بزار زخم دلت ترمیم شه ...از ته دلم دعا میکنم دیگه این دردو نکشی دوستم😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ما اینجا حرفی می زنیم، تو شرایط تو نیستیم. ایده آل ها و باید ها رو در نظر می گیریم و یه چیزی می گیم

ماری یادمه سر مشکلی که قبل عقد پیش اومد برات، بهت شک کرده بود و تهمت زد

الان خواست بره دوستیا و روابط قدیمی تو رو به خانواده ت لو بده

به اون دختر گفته بوده می خوام بگیرمت و خواهر مادرم رو سراغت بفرستم

حق طلاق حاضر نیس بهت بده

تهدید به زدنت می کنه

نمی دونم چی بگم... خودت چی فکر می کنی؟ تو زندگی با این آدم ارزش تو کجاست؟ چطور می تونه پیدا بشه؟ ّحفظ بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماری عزیزم منظورم از ضعیف بودنت، ضعیف عمل کردنت در این مورد بود. که نتونستی از حقت دفاع کنی. نمیخواستم ناراحتت کنم.

ببین همینجا داشتم کامنتا رو میخوندم یکی دیگه از دوستان هم اشاره کرد، این حسی که داری عشق نیست. وابستگی هست. شما در صورتی می تونی عاشق کسی باشی که در درجه اول خودت رو دوست داشته باشی. واسه خودت احترام قائل باشی. منم می دونم شاید یه عده از آدم ها (چه مرد و چه زن) بعد خیانت واقعاً پشیمون شن و دیگه تکرار نکنن. ولی 95 درصد موارد این اتفاق نمی افته. تقریباً شک ندارم همسر شما به راحتی دوباره کارشو تکرار می کنه. بخشیدن یه سری مسائل نشونه قهرمان بودن نیست!

من دقیقا همین اتفاق واسه یکی از نزدیکانم افتاد. با این تفاوت که عروسی رو گرفته بودن. یک بار توی دوران دوستیشون به طور بدی مچ شوهرشو گرفت و باز هم بخشید. ازدواج کردن. بعد ازدواج باز هم تکرار شد . این خانم تصمیم گرفت باز هم فرصت بده چون زندگیش رو دوست داشت. ولی خب طبیعتاً از شوهرش ناراحت بود! تصمیم گرفت مشاوره بره و نسبتاً حالش خوب شد.و البته دفعه دوم حق طلاق گرفت. این خیانت ها رو به هیچ کس نگفت. می دونی چی شد؟پسره باز هم خیانت کرد. این دفعه توجیهش این بود حق طلاق که گرفتی، چیکار به من داری! این خانم که کلی مشاوره رفته بود و حالش بهتر بود این دفعه طلاقش رو گرفت و البته به خونوادش نگفت چرا. پسره بعد طلاق واسه اینکه گندکاریش معلوم نشه همه جا (همه جاااااااااااا) پر کرد که زنم بهم خیانت کرد! اون خانم دیگه اون آدم سابق نیست. حالش خوبه الان... ولی دنیا واسش عوض شد... 

من میفهمم چرا این تصمیم رو گرفتی

حرفم اینه که حال خودت رو اول خوب کن بعد ببین آیا باز هم می بخشی؟؟؟؟؟؟ وقتی حالت خوب نیست سریع می گه خودمو می کشم شما از سر وابستگی میگی بخشیدم. این بچه بازیه! چه زندگی هست که راحت میگه خودمو می کشم؟ آدمی که می گه خودمو می کشم اهل زندگی نیست. از شما چه پنهون خودم اوایل هر دعوا و بحثی با نامزدم داشتم می گفتم خودمو می کشم! یک سال تموم رو خودم کار کردم و الان واقعاً پشیمونم از این حرف ها. البته خودکشی آدم ها شوخی نیست و این آدم ها که راحت از جونشون میگذرن نیاز به کمک دارن. خود شما هم الان که مشکلی واست پیش اومده حرف از مردن می زنی.نه تنها شما بلکه ایشون هم کمک نیاز داره. و این رابطه اینطوری خطرناکه واست! آیا دو تا آدمی که هردو نفر حال روحیشون بده که حرف از مرگ میزنن میتونن به همدیگه کمک کنن؟ این رو یه مشاور بهم گفت ... دو تا آدمی که حالشون بده اول باید خودشونو درمان کنن. این که شما خودتو وابسته یکی می دونی که بدون اون می خوای بمیری باید درمان شه.

و مطمئنم اگه درمان شید می فهمید این رابطه به درد هیچ کدومتون نمی خوره. و خیلی منطقی تمومش می کنید.

خانما، با شما هم هستم. بخشیدن خیانت نشونه ی عشق زیاد و آسمونی نیست! نشونه ی وابستگی هست...

از ته دلم دعا می کنم واست...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
بخشیدیش اما به قیمت یه عمر شکاکیتو یه عمر بیماری روحی بخشیدیش اما به قیمت نابود شدن خودت امیدوارم خد ...

دلم بدرد اومد بخاطر اینکه خودم اینراهو رفتم😢😢

مردا همینن خیانت میکنن و وقتی لو میرن مظلوم نمایی میکنن 

من بخشیدم اما چندین بار تکرار شد 

گاهی بیخیالش میشم وگاهی چک میکنمش و این شک لعنتی‌..‌‌....

ماریانا بهش بگو تا حق و حقوقم کامل بهم ندی باهات زیر یه سقف نمیام  حق طلاق ، حق اولاد ، حق مسک ...

اينا فقط يك سري حق هست ك اگه طرف مقابل نخاد ميتونه انجامش نده

مثلا حق طلاق بدون وكالت محضري ب درد اين ميخوره ك بدويي دنبالش فقط

در مورد خونه ك فقط اگه الان بتونه خونه بنامش بزنه و سند بگيره ارزش داره يا مثلا از خونه پذري شوهرش يك سهم بنامش زده بشه حالا يا وكالت بلاعزل بهش بدن يا همون يك سهم رو سند بزنن

شايد فقط حق حضانت از بين اين حقها شدني تر باشه

و گرنه بقيه رو نخاد بده ميتونه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ماریانا عزیزم دنبالت میکنم با تاپیکت فقط اشک ریختم چند روزه فقط دارم بهت فکر میکنم .فقط خیلی زود بخشیدی ماریانا من میدونم عشق چیه میدونم دلت نیومد اسیب به خودش بزنه اما بهش بگو فرصت میخوای هنوز ی حرفش تو ذهنمه بهش بگو چرا بهش گفتی میری خواستگاریش مگه زن نداشتی تو .من میدونستم میبخشیش  اما سعی کن ساده نبخشی .ایشالله سرش به سنگ خورده و دیگه تکرار نمیکنه برات ی دنیا ارامش و از خدا میخوام  برای حال الانت قران خیلی کمکت میکنه برای ارامشت.برات دعا میکنم ماری .راستی کدوم شهری اگه کرجی بگو ی مشاور خوب معرفی کنم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

عزیزم  واقعااااا  از  ته دلم  برات ناراحت شدم  خیلی زود بخشیدی ولی خوب لابد خودت  اینطور  صلاح  دونستی اصولا خیانت و  سردی تو زندگی  بعد از بچه و گذشت چندسال  از زندگی پیش میاد ولی واسه شما تونامزدی پیش اومده این خودش جای کلی فکر کردن داره بازهم خوب فکراتو بکن اگه بخشیدی یعنی یه فرصت دیگه به شوهرت و زندگیت دادی که امیدوارم شوهرت دراین صورت قدر بدونه و درصورت بخشش سعی کن فراموش کنی چون اگه بعدها هی بخوای بهش سرکوفت بزنی زندگیت میشه میدون جنگ الانم باهاش گرم نگیر

میدونم ازارش خواهم داد با حرفام چون واقعا قلبم شکسته

عزیزم از تجربه میگم حالا که بخشیدی دیگه با مشاور بعد. از چند روز همون عشقو. بده بهش اگه نه زود از. منت کشی و ناز کشیدن خسته میشه ، میدونم که میگم با دله شکستت دوباره عشق بده 

سلام دوست عزیزم . ببخشید من یه سوال داشتم میتونم سن خودتون و همسرتون رو بدونم ؟    در کل من به این اعتقاد ندارم که میگن  کسی که اشتباه کرد  هیچ وقت درست نمیشه بلکه گاهی  خیلی بهتر از قبل میشه و این بستگی به رفتار و سیاست شما داره . میدونم به خاطر علاقه زیادی که به همسرتون دارید  اوند بخشیدین ولی خیلی راحت ازش نگذرید . به نظر من به خانوادش خودشش بازم تاکید میکنم خانواده خودش  بگید  و باهاشون اتمام حجت کنید ولی به خانواده خودتون نگید چون همسرتون برای همیشه پیش اونا خراب میشه و شرایط خیلی سخت و عذاب اور خواهد بود . سعی کنید  با  تغییر رفتارتون  اونو کمی بترسونید محبتتون رو کم تر کنید ولییی بی احترامی نکنید هرگز . یاتون باشه اولین کسی که مهم هست خود شما هستین . پس تا دلتون باهاش صاف نشده تا زمانی که با موضوع کنار نیومدین لازم نیست خیلی طرفش برید . همه چی درست میشه 😉😉