ماری عزیزم منظورم از ضعیف بودنت، ضعیف عمل کردنت در این مورد بود. که نتونستی از حقت دفاع کنی. نمیخواستم ناراحتت کنم.
ببین همینجا داشتم کامنتا رو میخوندم یکی دیگه از دوستان هم اشاره کرد، این حسی که داری عشق نیست. وابستگی هست. شما در صورتی می تونی عاشق کسی باشی که در درجه اول خودت رو دوست داشته باشی. واسه خودت احترام قائل باشی. منم می دونم شاید یه عده از آدم ها (چه مرد و چه زن) بعد خیانت واقعاً پشیمون شن و دیگه تکرار نکنن. ولی 95 درصد موارد این اتفاق نمی افته. تقریباً شک ندارم همسر شما به راحتی دوباره کارشو تکرار می کنه. بخشیدن یه سری مسائل نشونه قهرمان بودن نیست!
من دقیقا همین اتفاق واسه یکی از نزدیکانم افتاد. با این تفاوت که عروسی رو گرفته بودن. یک بار توی دوران دوستیشون به طور بدی مچ شوهرشو گرفت و باز هم بخشید. ازدواج کردن. بعد ازدواج باز هم تکرار شد . این خانم تصمیم گرفت باز هم فرصت بده چون زندگیش رو دوست داشت. ولی خب طبیعتاً از شوهرش ناراحت بود! تصمیم گرفت مشاوره بره و نسبتاً حالش خوب شد.و البته دفعه دوم حق طلاق گرفت. این خیانت ها رو به هیچ کس نگفت. می دونی چی شد؟پسره باز هم خیانت کرد. این دفعه توجیهش این بود حق طلاق که گرفتی، چیکار به من داری! این خانم که کلی مشاوره رفته بود و حالش بهتر بود این دفعه طلاقش رو گرفت و البته به خونوادش نگفت چرا. پسره بعد طلاق واسه اینکه گندکاریش معلوم نشه همه جا (همه جاااااااااااا) پر کرد که زنم بهم خیانت کرد! اون خانم دیگه اون آدم سابق نیست. حالش خوبه الان... ولی دنیا واسش عوض شد...
من میفهمم چرا این تصمیم رو گرفتی
حرفم اینه که حال خودت رو اول خوب کن بعد ببین آیا باز هم می بخشی؟؟؟؟؟؟ وقتی حالت خوب نیست سریع می گه خودمو می کشم شما از سر وابستگی میگی بخشیدم. این بچه بازیه! چه زندگی هست که راحت میگه خودمو می کشم؟ آدمی که می گه خودمو می کشم اهل زندگی نیست. از شما چه پنهون خودم اوایل هر دعوا و بحثی با نامزدم داشتم می گفتم خودمو می کشم! یک سال تموم رو خودم کار کردم و الان واقعاً پشیمونم از این حرف ها. البته خودکشی آدم ها شوخی نیست و این آدم ها که راحت از جونشون میگذرن نیاز به کمک دارن. خود شما هم الان که مشکلی واست پیش اومده حرف از مردن می زنی.نه تنها شما بلکه ایشون هم کمک نیاز داره. و این رابطه اینطوری خطرناکه واست! آیا دو تا آدمی که هردو نفر حال روحیشون بده که حرف از مرگ میزنن میتونن به همدیگه کمک کنن؟ این رو یه مشاور بهم گفت ... دو تا آدمی که حالشون بده اول باید خودشونو درمان کنن. این که شما خودتو وابسته یکی می دونی که بدون اون می خوای بمیری باید درمان شه.
و مطمئنم اگه درمان شید می فهمید این رابطه به درد هیچ کدومتون نمی خوره. و خیلی منطقی تمومش می کنید.
خانما، با شما هم هستم. بخشیدن خیانت نشونه ی عشق زیاد و آسمونی نیست! نشونه ی وابستگی هست...
از ته دلم دعا می کنم واست...