2777
2789
عنوان

ماریانا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 246 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخيال اينجا فقط حرف هست

خيلي از هميناي ك اينجا برات تعيين تكليف ميكنن ك فكر ميكني پيششون ضعيف هستي

خودشون ي تو سري خور بدبختي هستن ك حتي بعضياشون ممكنه از پشت در يا تو انباري ك حبس شدن دارن بهت پيام ميدن!

گاهي بعضياشون نميدونن ك ميشه رفت تاپيكاي قبلشون رو خوند يا فكر نميكنن كسي اينا رو يادش مونده باشه

ميان نظر ميدن ك تو اشتباه كردي

هر كي هرجور ي اشتباه ميكنه 

اون زمان نياز داشتي ب حرف زدن ك زدي

هر چند ك معتقد بودم تنهايي تصميم بگير نه با تاثير حرفاي اينجا

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بيخيال اينجا فقط حرف هست خيلي از هميناي ك اينجا برات تعيين تكليف ميكنن ك فكر ميكني پيششون ضعيف هستي ...

من ی فرصت دادم همین

ب نظر خودم اشتباه نکردم و بابتش من نباید عذاب بکشم اونی ک عذاب میکشه کسیه ک اشتباه کرده 

هرچند خیلی برام سخته و هر لحظه ب یادم میاد

مرسی دوستم بهترم با حرفات بهترم شدم

مشاوره میرم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

سلام ماری جون . عزیزم ناراحت نباش . حرفای بچه هاهم فقط بخاطره دلسوزیه ولی همونطور ک گفتم هرکسی جای تو بود میبخشید الانم کسی بیاد بگه ن من نمیبخشیدم جای تو نیست . پس همینکه یبار بهش فرصت دادی عذاب وجدان نداری هیچوقت . اگه جدا میشدی همیشه ب خودت میگفتی ایکاش ی فرصت دیگه بهش میدادم . پس سعی کن اون ماجرارو فراموش کنی و ی زندگی جدیدو شروع کنی و حواستم جمع باشه . نمیگم همش شک کنی ن ولی سرتم تو برف نباشه . موفق باشی عزیزم

مینا قری هستم
سلام ماری جون . عزیزم ناراحت نباش . حرفای بچه هاهم فقط بخاطره دلسوزیه ولی همونطور ک گفتم هرکسی جای ت ...

فداتشم دوستی

اره گوشی جدیدشو رمزشو گرفتم و دیگ مثل سابق اعتماد نمیکنم بهش

برام دعا کنید ک تصمیم درستی گرفته باشم و پشیمونم نکنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫