2777
2789

من فک میکردم تا کلاس سوم چهارم

فک میکردم باید فق سالی ی بار خرید کنی بخدا فک کردم قانونه فقط باید سالی ی بار خرید کنی

خب الان واقعی شده دیگه. زیادم پرت و پلا فکر نمیکردی عاقل بودی😂😂😂

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بچه کم خرجی بودی

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من پنج ۶سالم بود بابام میرفت سرکار فکرمیکردم میره می ایسته تو یه راه پله ای چند دقیقه یکبار یکی بهش پول میده

اصلا نمیدونم چرا همچین فکری میکردم🤣🤣🤣

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منی که دوست داشتم سوار هواپیما بشم با ابرارو بکنم داخل پلاستیک چی میگی

مت خیلی رویایی فک میکردم کلی چوب از نجاری خونمون گرفته آورده بودم با بدبختی بابام برام کشتس درسته کنه

کارتون خونه درخت میدیدم آرزو داشتم بابام برام درست کنه یدونه 🥲🥺

من فکر می کردم خدا یه آدمه تو آسمونا ریش و سیبیل داره و مثل عرب ها لباس سفید بلند با عمامه سفید دور سرشه.

😐😅🥲

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
مت خیلی رویایی فک میکردم کلی چوب از نجاری خونمون گرفته آورده بودم با بدبختی بابام برام کشتس درسته کن ...

من فکرمیکردم شبا که میخوابیم همه عروسکام پامیشن باهم بازی میکنن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بچه کم خرجی بودی

اره خیلی 😂😂داداشم همش میرفتیم بیرون گریه میکرد میگف خوراکی بخرید من هیچی نمیفگنم

با عمه ام میرفتیم بیرون کلی بستنی خوراکی میخرید برام ذوق میکردم 😂

فک میکردم اینم قاونه

اره خیلی 😂😂داداشم همش میرفتیم بیرون گریه میکرد میگف خوراکی بخرید من هیچی نمیفگنم با عمه ام میرفتیم ...

خیلی خوب بودی 😂😂

من یکی مثل داداشت یا شایدم بدتر بودم😅

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من فکر می کردم خدا یه آدمه تو آسمونا ریش و سیبیل داره و مثل عرب ها لباس سفید بلند با عمامه سفید دور ...

وآیینی اینو میخواستم نگم

گفتم نترکه من همینم فک میکردم ب آسمون نگاه میکردم میگفتم این خدا این شکلیه یعنی😂😂