2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از اعدام بدشون میاد

195 بازدید | 25 پست

به نظر من خیلی خوبه

مثلاً اونی که تجاوز کرده باید اعدام شه

یا اون کسی که بی رحمانه کسی رو کشته

تازه من معتقدم اون قانونی هست که واسه مرداست که اگه زنی رو کشتن اعدام نمیشن باید خانواده مقتول پول بده

اون خیلی چرت هست دیگه مرد و زن باید برابر باشند

یا اون یکی قانون که پدر اگه فرزند دختر. و بکشه اعدام نمیشه

اما اگه فرزند پسر رو بکشه اعدام میشه !!!!

این قانون ها عجیبه نه قانون اعدام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اونایی که تجاوز میکنن نباید اعدام شن

باید زجرکش بشن یا تا اخر عمرشون تو زندان بپوسن

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

بنظرم اونایی که تجاوز میکنن نباید اعدام شنباید زجرکش بشن یا تا اخر عمرشون تو زندان بپوسن

عزیزم اینجور آدما هیچی براشون عزیز تر از جونشون نیست

نباید زنده شون گذاشت باید زجر کششون کرد

مثلاً اول بهشون تجاوز بشه

بعد دست و پاشون قطع بشه

بعد اسید بریزن روشون

بعد یه چند سال همینطوری زندگی کنند

بعد دوباره تو اسید حلشون کنن و تمامم

ولی مورد آخر اشتباه نفتی

پدر و جد پدری چه دختر و چه پسر رو بکشه اعدام نمیشه ولی مادر میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم اینجور آدما هیچی براشون عزیز تر از جونشون نیستنباید زنده شون گذاشت باید زجر کششون کردمثلاً اول ...

اره مثلا ناخونشون رو رو بکنن

بعدش روش اسید بپاشنوو

زجرکش گزینه عالیه هست ولی خب اینجا ایرانه

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

چون جان را خدا داده چرا جان رو بگیریم از کسی وقتی میتونن تا آخر عمر زندانی بشن تازه زجرش هم بیشتره

خب عزیزم اون زنده بمونه و نفس بکشه برای خانواده قربانی هم مثل ساعت های زندان طولانی میگذره مطمئن باش