2777
2789
عنوان

بیایین بگین من دو قطبی هستم ایا

102 بازدید | 11 پست

من یه روز میگم میخندم با شوهرم روز بعد دعوا میکنم و نگاشم نمیکنم. زود زود تغییر رفتار میدم یکم خوبم یکم بد

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم زندگی سختی داری؟ فشار روانی زیادی رو تحمل میکنی؟

چیزی هست که باعث اذیتت بشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏 ⁦ کاربری دست ۲ نفره

آره هستی

عزیز دلم شما به علم روانشناسی مسلط هستید؟

ممکنه شما یک برداشت نادرست رو بگید که باعث بشه ایشون آسیب ببین

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏 ⁦ کاربری دست ۲ نفره

عزیز دلم شما به علم روانشناسی مسلط هستید؟ ممکنه شما یک برداشت نادرست رو بگید که باعث بشه ایشون آسیب ...

روان شناس نیستم ولی رشتمم انسانی بود و اینکه این علائمی که ایشون میگن دو قطبی خفیفه و منم رک بهشون گفتم چون تو سایت عمومی اظهار نظر خواست

روان شناس نیستم ولی رشتمم انسانی بود و اینکه این علائمی که ایشون میگن دو قطبی خفیفه و منم رک بهشون گ ...

درسته عزیز دلم

منظورتون کتاب روانشناسی پایه یازدهم که فقط جنبه مقدماتی پاین داره و هیچ نمیشه شناخت رفتاری و تشخیص بیماری رو استفاده کرد از روی مطالب این کتاب

ایشون به احتمال زیاد فشار عصبی زیادی رو تجربه میکنن و فقط کمی نیاز به آرامش دارن که درست بشه همه چیز🥰

[QUOTE=404964249]مودی هستی[/QUOTEمودی چیه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

درسته عزیز دلم منظورتون کتاب روانشناسی پایه یازدهم که فقط جنبه مقدماتی پاین داره و هیچ نمیشه شناخت ر ...

مهر طلبم اگه یه روز محبت نکنه داغون میشم

عزیز دلم زندگی سختی داری؟ فشار روانی زیادی رو تحمل میکنی؟چیزی هست که باعث اذیتت بشه

نه اصلا اما شوهرم جوریه که هر وقت محبت میکنم فرار میکنه سرد رفتار میکنه اما هر وقت محبت نمیکنم و سمتش نمیرم اون میاد دنبالم. این بدجوری داغونم کرده نمیدونم چجوری رفتار کنم