2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا من رو میخواد یا نه

26 بازدید | 4 پست

عرضم به حضورتون که..

دوست صمیمی من که اسمش نسترن هست یک دوست پسر داره که خب پولدار نیست ولی به شدت جذاب هست

هیکل خوب. ظاهر عالی. خیلیییی هم با شخصیت و جنتلمن

ولی از چند ماه پیش که نسترن دوست پسرش رو به من معرفی کرده.. دوست پسرش بیشتر با من حرف میزنه و میخنده و شوخی میکنه.. حالا من موندم که به نسترن بگم یا نه

از یک طرف از دوست پسرش خوشم اومده چون واقعا جذابه... از یک طرف اصلاااا نمیخوام یک ادم کثیف باشم که باعث بشم قلب دوستم بشکنه چون اگر واقعا دوست پسرش بخواد با من تیک و تاک بزنه مشکل خودشه چون من هیچوقت حتی یکبار باهاش لاس نزدم یا بدون نسترن با دوست پسرش هیچ جا نرفتم

و بیشترین مشکل همینه که یا من توهم زدم و زیاد حساس شدم یا واقعا یک چیزی هست و باید به نسترن بگم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخاد چیزی به دوستت بگیسرسنگین شو با اون آقاهر چقدم خوب باشه شما نباید به دوستت خیانت کنیسرسنگین بش ...

سعی کردم ولی عجیبه انگار هر چقدر بیشتر سرسنگین میشم یا سعی میکنم گاهی ایگنورش کنم بدتر سعی میکنه توجه من رو بگیره

سعی کردم ولی عجیبه انگار هر چقدر بیشتر سرسنگین میشم یا سعی میکنم گاهی ایگنورش کنم بدتر سعی میکنه توج ...

خب جای ک هست نرو

دوست پسر دوستته دلیلی نداره شما هم رو ملاقات کنید که

چن بار که باهم بودن و خواستن همراهیشون کنی بپیچون

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍