2777
2789
عنوان

امروز برای یه خانومی دارو خریدم

232 بازدید | 14 پست

تو این هوای سرد نشسته بود زمین جلوی داروخونه. مسکن میخواست...

اسممو ازم پرسید بعد گفت دلت پیش یکی گیره که ان شاالله خیره و روت نمیشه به کسی بگی...

آدمی هستی که دلت خیلی کوچیکه. به اونی هم که دوسش داری میرسی!

من اعتقادی به ف-ل و اینجور چیزا نداشتم ولی این خانومه همه حرفاش درست بود جز اون مورد آخری که هنوز اتفاق نیفتاده.

دارو براش گرفتم البته با مشورد تکنسین داروخونه. نگران بودم عوارض خاصی نداشته باشن براشون که خدای نکرده اتفاقی بیفته.(نئوتادین و آلفن ایکس بود قرصش)اما بازم دلهره دارم نکنه طوریش بشه؟

بنده خدا کلیییی برام دعا کرد. امروز تولدم بود و خیلی خوشحالم که سن جدیدم با یه کار مثبت شروع شد

آلفن ایکس من همیشه میخورم بی خطره نترس

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرتون راجب حرفاش چیه؟

گاهی وقتا درسته حرفاشون

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

معده درد نمیگیری باهاش ذوزی چنتا میخوری

نه عزیزم

یکی اخر شبا

مطمعن باش خدا جواب کمکت رو میده من چند وقتی بود منتظر تمدید بیمه بودم برم دندون پزشکی ولی هر وخ میپرسیدم میگفتن تمدید نشده یروز میرفتم داروخانه سر راه یه پیر مرد دیدم چندتا نون سنگگ گرفته بود تا بخواد دومتر راه بره سه بار نون ها روگذاش زمین گفتم کمکت کنم ببری نون ها رو گفت آره خدا تو رو رسوند باهاش هم قدم شدم نون هاشو بردم تا در خونش فردا دقیقا همون ساعت از دندان پزشکی زنگ زدن ک بیمتون تمدید شده میتونی بیای برا ترمیم دندونات من اعتقادم ب این بود چون دست یکیو گرفتم خدا هم دست منو گرفت چون اگه بیمه نبود من حتی یدونه دندونمو هم نمیتونستم درست کنم توان مالی ندارم

مطمعن باش خدا جواب کمکت رو میده من چند وقتی بود منتظر تمدید بیمه بودم برم دندون پزشکی ولی هر وخ میپر ...

من اعتقاد دارم به کارما

هرکاری کنی کارماشو میبینی