2777
2789
عنوان

سفر رفتن شوهرم با دوستای مجردش

158 بازدید | 10 پست

دوستان من نمیدونم چرا شوهرم هیچ جایی با من تنهایی نمیاد دیگه دارم افسردگی میگیرم یا میگه پول ندارم سفر بریم یا میگه کار دارم وقت نمیشع

ولی میخواد کل خانوادشو ببره سفر مشهد نمیدونم دلیلش چیه یه رستوران بریم باید با دوستش و خانوم دوستش بریم ولی با دوستای دیگش سفر مجردی میره پسرای خوبین ولی من دلم میخاد فقط یبار تا یجایی کوهس دشتی دره ای بریم و تنها باشیم

خسته شدم حتی دیگه علاقه ای به رابطه هم ندارم😔

چه بد . چرا آخه؟

حق داری

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

از خودش بخواه بگو تنهایی بریم ی بارم

چرا ی مرد متاهل با دوستاش بره مسافرت مجردی منکه نمیزارم شوهرم بره بخاطر همینه دیگه میره میگرده بعد شما رو نمیبره

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم میگه تو از خاموا م بدت میادت

خب این بارو برو

بعد بگو سری بعد دوتایی بریم مسافرت اینجوری دیگه بهونه ای نداره

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

نمیدونم شاید علاقه ای به تنها بودن با من نداره

جند وقته ازدواج کردید؟

چرا تعارف داری باهاش و حرف دلت رو بهش نمیزنی؟

وقتی خودش متوجه نیس باید بهش بگی کارش چقدر اشتباهه و چقدر دلت شکسته

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

جند وقته ازدواج کردید؟ چرا تعارف داری باهاش و حرف دلت رو بهش نمیزنی؟ وقتی خودش متوجه نیس باید بهش بگ ...

میدونه و براش مهم نیست متاسفانه ۱ تومن زده به کارتم میگه با دوستت برو کافه یچی هم بخر و...

حانوادش هم براشون عیب نیست و..

خب این بارو برو بعد بگو سری بعد دوتایی بریم مسافرت اینجوری دیگه بهونه ای نداره

ایقد دلم گرفته من تو این شهر هیشکیو ندارم خانواده شوهرم هرچیم خوب باشن وقتی شوهرم نیست حس میکنم ته دره ام

میدونه و براش مهم نیست متاسفانه ۱ تومن زده به کارتم میگه با دوستت برو کافه یچی هم بخر و...حانوادش هم ...

نمیدونم چی بگم واقعا

انگاری اولویت اول زندگیش، همسرش نیس . ازدواج زود بوده واسش

ایقد دلم گرفته من تو این شهر هیشکیو ندارم خانواده شوهرم هرچیم خوب باشن وقتی شوهرم نیست حس میکنم ته د ...

مگه خودش نمیاد؟

حالا این بار عب نداره با این دید نرو سفر

کلا بزا بهت خوش بگذره اصلا حساس نباش رو شوهرت