2777
2789
عنوان

حس میکنم دوس پسرمو دوست ندارم

91 بازدید | 15 پست

یک سال و نیمه باهاشم اولش بهش علاقه نداشتم اون اصرار کرد ک باهم باشیم بعدش سال اول نزدیک یک سال پیش خیلی دوسش داشتم و حالم پیشش خوب بود

ولی چند ماهه ک کمتر شده حسم اون تغییر خاصی نکرده ها ولی من حس میکنم دوسش ندارم از وقتی رفتم سرکار اینجوری شدم اون همیشه هست نمیزاره نبودشو بفهمم گاهی وقتا ک زنگ میزنه میگم خدا کی میشه قطع کنه یا اینکه پیاماشو با بی حوصلگی جواب میدم ولی وقتیم به نبودش فکر میکنم هم میترسم هم ناراحت میشم

میگه ۶ ماه دیگه میام خواستگاری ولی من انقدر تو ذهنم همیشه نخواستم ک بهش وابسته بشم الان میترسم حتی اگه بیاد بهش بله بگم

به ازدواج فکر میکنم استرس میگیرم البته تقصیر خواهر برادرمه چون همش بهم میگن ازدواج نکن خوب نیست هیچ وقت نمیان از خوبی ازدواج بگن همیشه منو میترسونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش نداری بهش بگو پسر مردم بزار تکلیفش مشحص بشه

دوسش دارم وقتی فکر میکنم چیزیش بشه حالم خیلی بد میشه نمیتونم ناراحتی شو ببینم ولی مثل قبلا نیست حس بینمون بیشتر تظاهر میکنم

دلم به حال پسره سوخت یه خوبی کن و برو همه این حرفایی که تو این تاپیک نوشتی رو بهش بگو بزار بدونه حست ...

برای همه پیش میاد گاهی وقتا حوصله پارتنرشون رو نداشته باشن ربات ک نیستیم

برای همه پیش میاد گاهی وقتا حوصله پارتنرشون رو نداشته باشن ربات ک نیستیم

بله درسته گاهی وقتااااا. ولی شما گفتین چند ماهه حسم بهش کم شده و این دوتا زمین تا اسمون باهم فرق دارن

درکت میکنم

کلا با هرکی باشم همینه ها وقتی اون دوسم داشته باشه اینجوری میشم

ولی اونایی ک دوسم ندارن رو براشون هیجان زده میشم

قبلا هم ی دوس پسر داشتم با اینکه خیلی دوسش داشتم و سر رفتنش پدرم دراومد ولی همیشه گوشه ذهنم از هیکل و تیپش ایراد میگرفتم خوشم نمیومد از ظاهرش