2777
2789
عنوان

شب آرزوهاست بیاید براتون دعا کنم

127 بازدید | 28 پست

شمام برای من دعا کنید رشته و دانشگاهی که میخوام قبول بشم و کارای خونمون درست بشه و خونه دار بشیم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چشم

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دستم به دامنتون تورو خدا امشب برای من دعا کنید منم براتون امشب دعای توسل میخونم و دعا میکنم

اسمم ریحانس دعا کنید برای سلامت چشمم و دوری از بیماری بد

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن سال ۱۴۰۵ و نبینم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ازدواج موفق و عالی برای

پردیس

زینب

فردوس

معصومه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دعا کن سال ۱۴۰۵ و نبینم

انشالله ببینی منتها با خوشبختی نه وضعی که الان هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

پنج صلوات و پنج بسم الله فرستادم و دوبار حمد و دوبار توحید خوندم انشالله حاجت روا شب عزیزدل

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

برات صلوات فرستادم،، دعاکن پوستم خوب بشه و به چیزی که توی دلمه برسم و بتونم افکار منفیموکنترل کنم

براتون حمد و توحید خوندم پنج صلوات و بسم الله فرستادم انشالله به هرچیزی که میخوای برسی گلم براتون دعا کردم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پنج صلوات و پنج بسم الله فرستادم و دوبار حمد و دوبار توحید خوندم انشالله حاجت روا شب عزیزدل

ممنون عزیزم حاجت روا باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا خواهر منم دعا کن که با آدمی خوب و مومن ازدواج کنه خوشبخت و عاقبت بخیر بشه. و خدا بهش فرزندان صال ...

براتون حمد و توحید خوندم پنج صلوات و ده بسم الله فرستادم و دعا کردم انشالله حاجت روا شید