2777
2789

عزیزم من کار نکردم در این حیطه اما اگه ساعت کاریش و حقوقش مناسبه برو چون صددرصد از بیکاری بهتره

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

من بودم دهنتتت سرویسه اگر بری .همششششش سرپا .پدر کمرت در میاد .من۳روز رفتم به غلط کردن افتادم .اصلا اجازه ی نشستن و استراحت کوتاه نداشتی مگر وقت نهار یا صبحانه ..حتی صندلی هم نبود که بشینی .مدیر کارخونه عینهو عزراییل از دوربین کنترل میکرد و اخطار میداد احمقق پول پرست

از کجا پیدا کردی کارو ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم دهنتتت سرویسه اگر بری .همششششش سرپا .پدر کمرت در میاد .من۳روز رفتم به غلط کردن افتادم .اصلا ...

واقعا در این حد ؟چند ساعت کار میکردید؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
الان میرم فروشندگی ماهی ۷ تومنم نمیشه

منم میرم سرکار حدود ده ساعت در روز حقوقم واقعا کمه به سختی باهاش زندگی رو اداره میکنم

الان ساعت کاریت چقدره که هفت تومن میده؟

واقعا در این حد ؟چند ساعت کار میکردید؟

از ۸صبح تا ۶..ببین یعنی افتضاححححح ..به میز بود سرتاسری .یه ظرف میگذاشتم وسط از انواع شکلات و این سوهان کنجدی یا عسلی و نقل ..باید تو ظرفهای چیده شده سریع میریختی ..خودت میرفتی ظرفهارو میاوردی ..همونم سنگین ..بیشتر از دو ساعت مرخصی میخواستی کل روزت رو حقوق نمیدادن .اصلا مرخصی روزانه نداشتی ..عینهو کمپ های یهوددی ها

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ساعت ۹ تا یک بعدم ۴ تا ۷

بازم ساعت کاریت بد نیست آخه بعضی از فروشنده ها تا ساعت یازده شب هم کار میکنند

از ۸صبح تا ۶..ببین یعنی افتضاححححح ..به میز بود سرتاسری .یه ظرف میگذاشتم وسط از انواع شکلات و این سو ...

وااااااااای خدایا برای یه لقمه نون از آدم بیگاری میکشن 😞

تو دیوار اگهی زده وای یعنی انقدر سخت میگیرن

یسسس ..از دیوار پیدا نکن .بروسایت جاب ویژن و ای استخدام اونجا خیلی بهتره . و کاملا رایگانه با خود کارخونه و موسسه که آگهی گذاشتی طرفی .دیوار اخرش میری میبینی کاریابیه پولتو میخورن .یه ابم روش

اکثر کارخونه ها همینن

نه من کارخونه دارویی بودم ۴سال سگششش شرف داشت به این کارخونه ..تمام نشسته بودیم و اصلا کار سنگین انجام نمیدادیم سرویس رفت و برگشت داشت .صبحانه و نهار پای شرکت .بیمه هم داشتیم با مزایا و پاداش