2777
2789

بابام خیلی جدی میگه باید بری فرهنگیان و منتظره دبیر ریاضی بشم😕

مامانم هم خیلی جدی میگه باید مهندسی بخونی که صرفا حتما بتونی اپلای تحصیلی کنی😕

منم این وسط منابع هنر رو دانلود کردم شب ها بعد خوندن منابع ریاضی ، عشقی می خونم🗿💅

سه تا از هم مدرسه ای هام رتبه دورقمی هنر شدن و گفتن راستش اگه بخوای بیای دانشکده هنر باید دور ریاضی رو خط بکشی

من هنوزم از پا گذاشتن توی مسیری که کسی موافق نیست هراس دارم

هفتم که بودم استاپ موشنم(یه سبک انیمیشن) مقام دوم کشور شد

هشتم با خمیر تکسچر و روی برگه ی A3 تصویرسازی کردم و مقام اول کسب کردم(موضوعش تصویرسازی ضرب المثل بود)

نهم نقاشی سیاه قلمم رتبه ی استانی آورد

دهم و یازدهم اول می نوشتم بعد پادکست ضبط می کردم و رتبه ی اول رو کسب کردم-

توی این چند سال حس کردم مسیر هنر و ادبیات خیلی قشنگ تر از فیزیک و هندسه هست

به پدر و مادرت گوش نده هر چی علاقته برو ولی همه چیو در نظر بگیر اینده و درامد و ....
چمدسال دیگه اگر ناراضی باشی و کاری ک اونا گفتن بکنی میگم خو نمیکردی ب ماچ ولی وقتی تصمیم خودت باشه هر چیم بشه میگی خودم کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربان شماراستش الان این قدر دپرس شدم که دیگه هیچی نیستم🥺💔

بعدا پشیمون میشی مسیر خودتو برو عزیزم نگران هیچی نباش

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
به معماری علاقه داری؟

آره چون هنریه رشته ی قشنگیه ولی خیلی گرونه دوران تحصیلش و کلی وسایل می خواد

نمی دونم بمونم کنکور ریاضی بدم و معماری جاهای مختلف بزنم یا بخونم برای هنر

داداش منم رشته ش ریاضی بود ولی نهایتا سال دوم رفت سمت موسیقی

خونواده کنار میان کار خودتو بکن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

فقط میتونم بگم برو سمت چیزی که علاقه داری

بعدا هیچکس جوابگوی حسرت هات نیس

عین اون دیالوگ سریال در انتهای شب که پدره به دختره گفت اگه علاقه داشتی حرف منو گوش نمیکردی من گفتم تو نمیکردی

و اگه علاقه به کاری که میکنی نداشته باشی مطمئن باش موفق نمیشی