2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

37 بازدید | 6 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداجوننممم شکرتتت شکرت شکرت

شکرتتت واسه وجود قشنگت

شکرتتت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن

خدایا ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره

شکرتتت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی

شکرت امشب ک شب آرزوهاس ارزوم برآورده شد

شکرت بش رسیدم شکرت امشب پیام داد شکرت دلتنگم شد و برگشت

خدایا شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی

خدایااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایاااا شکرتتتت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خداجونم تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.

خدایا برای نعمت شفا دادن مریضمون هزاران بار شکرت

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

خدایا شکرت شد شکرت بالاخره بش رسیدم شکرت همه چی درست میشه شکرت تو میخای ک من بش برسم

خدایا شکرتتتت دوسم داره شکرتت معجزه کردی شکرتت تو مانع هارو برداشتی من بش برسم

شکرت خبر خوش میشنوم شکرت ناامیدم نمیکنی شکرتتت امید بم میدی

اول از همه شکر میکنم بابت اینکه خدا خیلی مهربونه واقعا دوستت دارم خدای مهربونم

بابت پدرو مادر که بهم دادی شکر میکنم و کمکم کن که دختری خوبی براشون باشم

کمکم کن که قدرشون رو بدونم قبل از اینکه دیر بشه

میدونم خود خواهیه ولی آرزو میکنم که قبل از اونا بمیرم

شکر میکنم بابت اینکه همیشه حواست بهم بوده و دیدم چطوری آروم آروم بهمون کمک میکنی

خدایا شکرت برای زندگی که بهم دادی و آرزو میکنم که همیشه پدرومادرم سالم و سرحال و تندرست باشن

خدایا شکرت بابت سلامتی

بابت همه چی