2777
2789

اگه بخاطر بچه کوچیکتون مجبور باشین هر از گاهی مثلا جمعا ۱۰ روز در ماه بمونین خونه باباتون ، چیزی میبرین واسشون؟ مثلا میوه یا خوراکی میخرین با خودتون ببرین یا چی؟

من معذب میشم هی از اونا بخورم، شوهرمم پولش تو جیبش بمونه نصف ماهو. چون خرجی ینی پول نقد بهم اصلا نمیده، از امروز تصمیم گرفتم رفتنی یه چیز ببرم البته قایمکی از شوهرم.. چون بهم میگف اگه خونوادت از چیزی که من میخرم بخورن الهی سرطان بشه. البته منم جوابشو دادم این وحشیو ولی خب واسه خوردن خودم میخام ببرم مثلا دوفنجون برنج ببرم حداقل اونو واس من بپزه مامانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰ روز 🤕

من هر روزم برم یچیزی میبرم براشون در حالیکه نیازم ندارن ولی سعی میکنم دست خالی جایی نرم

یا غذامو میبرم

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

نمیدونم والا

ولی زشته دوتا پیمونه برنج ببری من اگ اینکارو کنم ناراحت میشن

مثلا ماکارونی بخر ببر پنیر یا نون بخر یا مثلا پیاز سیب زمینی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

چرا میری والا خانواده ها گناه دارن یکم درک کنید

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍