2777
2789

یه مورد خیلی کوچیکشو مثال میزنم،

مثلا دانشگاه که بودم ترم یک هنوز کمتر از یک ماه بود با یه دختری دوست شده بودم،این یه شب نصفه شب از اون پیامکای آماده ایرانسل فرستاد که فلانی به شارژ احتیاج داره شارژ نداره،بعد من فکر کردم شاید اتفاق بدی این وقت شب براش افتاده فوری شارژ فرستادم،فرداش دیدم نه چیزی نشده بود،بعدِ اون هی دم به دقه این پیامک آماده رو میفرستاد که براش شارژ بفرستم، منم چند بار براش فرستادم،بعد یه روز حضوری بهش گفتم فلانی من شارژ ندارم که برات بفرستم،با یه لحن طلبکارانه ای گفت منکه شارژ نخواستم،

باز این یه روز دیگه که خونه بودم اون پیامک آماده رو فرستاد و گفت فردا از عابر بانک پول شارژو بهت میدم که اصلا نداد ، یا مثلا گفت برام لاک فلان رنگ بیار تا اینکه من از دانشگاه انصراف دادم، یه سال بعدش بهش پیام دادم که چه خبر اینا؟ باز پیام داد میشه برام شارژ بفرستی؟

این یه مورد خیلی کوچیک بود که مثال زدم تا منظورمو بهتون برسونم،

حالا سوالم اینه که چه چیزهایی باعث شده این افراد عزت نفس نداشته باشن و روحیه تکدی گری داشته باشن؟

(من آدم فقیر دیدم که پر از عزت نفس بوده).

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا وقتی همه بهشون اینجوری مفت و مجانی خدمات میدن بابت کار نکرده .معلومه که گدا زاده میشن و کوون مبارکو تکون نمیدن تا پول در بیارن

حالا من یه مورد مشابه اینجوری تو محل کارم بود مفت خور اعظم بود بار آخر همچین زدم تو پرش که 😎😎😎دیگه جرات نکرد بیاد سمتم برا مفت خوری

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نمیدونم شاید اینم ریشه تو تروماهای کودکی داره

منم چند نفر رو میشناسم با اینکه وضع مالی خودشون و خانواده شون خوبه اما همینجورین

نمونه اش یه دختر که دوران دبیرستان همکلاسی بودیم

از همه خوراکی میگرفت اونم جوری که انگار حقش و همه باید از غذاشون بهش بدن

یه خانم میشناسم با اینکه کارمند و درآمد خوبی داره اما دزدی های کوچیک میکنه و همه میدونن وقتی بره تو یه مغازه و سوپری یا خونه کسی یه چیزی کش میره

یه دختر دیگه میشناسم اونم عادتش هر وقت پول نداره یا کم داره به دوست هاش میگه پول کرایه ماشین شو بدن

خب تا وقتی همه بهشون اینجوری مفت و مجانی خدمات میدن بابت کار نکرده .معلومه که گدا زاده میشن و کوون م ...

آخه مثلا باباش فوت کرده بود دلم میسوخت،البته خودش یه بار گفت مامانم داره اجاره مغازه ی بابای مرحوممو میگیره فلان جای شهر برا خودش خونه میسازه و داداش مجرد شاغلمم به من و خواهرم کمک نمیکنه و مامانم به من و خواهرم پول کمی میده،دلم سوخت چیزی بهش بگم.