2777
2789
عنوان

دختر چهارمم تو راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 70 پست
سعی میکنم ولی تو رستوران موقع غذا خوردن خانوم غریبه میز کناری میاد بالا سرمون که واسه چیته 😓 یا صف ...

چقدر بی فرهنگ

خب یه نفر دوست داره ۱ دونه بچه بیاره یکی دوست داره ۱۰ تا بیاره به هیچ کسم ربطی نداره

من خودم یه دندانپزشک خانوم میشناسم ۴ تا بچه داره دوتاشون شیر به شیرن خیلی هم باحاله خونه شون همیشه پر از جنب و جوشه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی از هر طرف بهم حمله میشه 😅منم هورمون هام بهم ریخته

خب هر کس نظری داره ... اونا فقط نظر میدن ... تو هم سلیقت ایطوریه ... تحمل عقاید دیگران داشته باش زندگی تحمل عقایده مخالفه

چقدر خوشبختی با دختران🩷🩷🩷خدا حفظ کنه بچه های خوبین

کاش منم یکی گیرم بیاد حتی اگه خودم بدنیا نیازم هم مهم نیست فقط یکی مال. من بشه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

چقدر بی فرهنگ خب یه نفر دوست داره ۱ دونه بچه بیاره یکی دوست داره ۱۰ تا بیاره به هیچ کسم ربطی ندارهمن ...

واقعاً من به بچه زیاد علاقه دارم ... دلایل تربیتی زیادی دارم... من خانوم دندانپزشک و یک خانم متخصص غدد میشناسم برای بچه داشتن قید کار و سابقه تحصیلیشون رو تا مدتی زدن تا به بچه ها برسن

مبارکت باشه. اما جهیزیه رو چیکار میکنی

برنامه داریم ان شالله واسه هر کدوم تعدادی سکه پس انداز کنیم بعنوان پشتوانه، اینجوری هم عدالت بهتر رعایت میشه

هر چند ما بختیاری ها زیاد جهاز نمیدهیم

چی بگم!خط فقر ۷۰ میلیون۸۵ درصد بودجه سال دیگ از مالیات ما جمع میشه!طلا ۱۴ میلیون.آب و برقم ک نداریمم ...

چي بگم نداره!

هم خدا روزي ميرسونه هم خودشون وضعشون خوبه شكر خدا

نياز به همچين كامنتي نبود

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.