2777
2789
عنوان

دختر چهارمم تو راهه

1095 بازدید | 70 پست

من خودم خوشحالم ولی چرا بقیه با دختر داشتن ما و تعدادشون مشکل دارن ؟ دخترام ماشاالله هم خوشگلن هم باهوشن و هم سهل و حرف گوش کن و بساز هستن

چرا بقیه به خودشون اجازه دخالت میدن

از لحاظ مالی الحمدلله مشکلی نداریم

خودم میدونم میشه آی وی اف کرد ولی دوست ندارم این کار رو

و سپردم به خدا

و حتی دعا و اصرار نکردم که خدا پسر بهم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله هزار الله اکبر ان شاءالله صحیح و سلامت بیاد بغلت

به حرف مردمم اهمیت نده اگه ۴ تا پسر داشتی میگفتن وااااای پسر چیه برو دختر بیار

به قول معروف هرچه از دوست رسد نکوست خداروشکر کن که صحیح و سلامت هستن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
ماشالله هزار الله اکبر ان شاءالله صحیح و سلامت بیاد بغلت به حرف مردمم اهمیت نده اگه ۴ تا پسر داشتی م ...

خیلی ممنون 🙏

مرسی بابت انرژی مثبتتون

واقعا گاهی از جواب دادن به آشنا و غریبه خسته میشم

به حرف مردم اهمیت ندین

سعی میکنم

ولی تو رستوران موقع غذا خوردن خانوم غریبه میز کناری میاد بالا سرمون که واسه چیته 😓 یا صف خرید افق کوروش کسی که اولین باره میبینم بچه هام رو دید و بهم گفت حامله ای؟ ای وااای ، خودت خواستی یا ناخواسته بود

خیلی ممنون 🙏 مرسی بابت انرژی مثبتتون واقعا گاهی از جواب دادن به آشنا و غریبه خسته میشم

عزیز دلم اصلا اهمیت نده حرف مردم باد هواست

ما هم یکی از آشناهامون ۴ تا دختر داره ماشالله یکی از یکی فرشته تر همه بهش غبطه میخورن میگن خوش به حالت بس که این دخترا با ادب و ماه تربیت شدن

شما هم به چند سال دیگه فکر کن که ۴ تا دختر فرشته دور و برت داری که دورت میگردن عصای دستت میشن شریک غم و شادیت میشن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره