2777
2789
عنوان

امروز با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ماشین یکییشه ،این ادم بمن قول داد شرط و معیار ازدواج من این بود تهیه ماشین دوسال گذشت و تهیه ن ...

چرا گلم میدونم سخته ...درکتون میکنم ..اما اگر با دعوا و سرزنش مشکلت حل نشده پس این راهش نیست .ی راه حل دیگه پیدا کن ...ی کاری کن که خودش مجبور بشه ماشین بخره

ثبت نام مرده ایرانخودرو بدون اطلاع من و بعد انصراف داده بدون اطلاع من و هنوز پولشو به گفته خودش پس ن ...

اگر فکر مکنی توانایی پس اندازه نداره خردخرد پول بگیر طلا بخر اخرش خودت ماشین بخر بعضی مردا نمتونن مدیریت کنند

چیکارکنم با دعوا بحث و فحش نشد ،خانواده هاهم وساطتت کردن نشد

خب مشکلش چیه ؟اگر مالیه که باید پولش جور بشه اگرم لج کرده و عمدا به خاطر اصرارهای شما نمیخره مطمئن باش هرگز نمیخره .ی مدت بیخیال شو اسم ماشین نیار ببین خودش به راه نمیاد

خب مشکلش چیه ؟اگر مالیه که باید پولش جور بشه اگرم لج کرده و عمدا به خاطر اصرارهای شما نمیخره مطمئن ب ...

اصلا منمفر شدم ازاین ادم ..ازاولم دلم ب این ازدواج نبود یه حسی بهم میگفت با یه ادم مونگل طرفم

تواین سنو سال هم سنات دوتا ماشین داره اخه بدبخت تو یه لکنته ام نداری دوجا بریم

برا همینه همیشه میگن به حس اولی که از آدما میگیری اعتماد کن

هوف

دیگه گذشت

ولی این مدل ادما طرف مقابلشونو مریض میکنن غمبادشنیدی؟

دارم دق میکنم این ادم بااین سن بدون هیچ شرمی پای پیاده

آدم تو این شبهای سرد زمستون با شوهرش بحث میکنه؟ بعدش چی رو بغل میگیرید؟

تو عقد هستیم دوما بغل چیه چه دل خوشی داری من دهنم سرویس شده

ادم بی عقل و مونگلو میگه میشه بغل گرفت

ما الان بااین سن مباید یه خر زیر پامیداشتیم؟

واسه همینه میگن موقع ازدواج اگه شرطی دارید همون موقع طرف انجام بده نندازید برای بعد ازدواج به قولش اعتماد نکنید خرش از پر بگذره دیگه توجه نمیکنه تازه بعد ازدواج بدترم میشن درست نمیشن هیچی بهترنمیشه الکی گول نخورید که بیا ازدواج کنیم درست میکنم همه چیو اگه قرار بود درستش کنه همون موقع میکرد اینا وعده وعیده الکیه