2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نکتههای قابل استنادی از وب برای فروشگاه «سادات استور» پیدا نکردم که دقیق بگه چی هست یا سابقهاش کجا بوده —یعنی اطلاعات رسمی/معروفی درباره این فروشگاه بهطور عمومی در سایتهای معتبر ثبت نشده (حداقل در دادههای قابل دسترسی وب من).

بله 👍 فروشگاه سادات استور واقعاً در سایت ترب ثبت شده و به عنوان یکی از فروشگاههای آنلاین قابل جستجو و خرید در این پلتفرم دیده میشود.

📌 چند نکته مهم درباره سادات استور:

🔹 فعال در ترب:

فروشگاه سادات استور در سایت ترب (Torob) به عنوان یکی از فروشگاههای آنلاین لیست شده و میتوان محصولاتش را در ترب دید و با فروشگاههای دیگر مقایسه کرد.

🔹 محصولات:

این فروشگاه کالاهای مختلفی از جمله لوازم خانگی و محصولات مرتبط را برای فروش دارد (مثل مایکروویو، جاروبرقی، سرخکن و ...).

🔹 اطلاعات فروشگاه:

طبق اطلاعات ترب، سادات استور در بندر هندیجان، خوزستان قرار دارد و شماره تماس فروشگاه هم ثبت شده است.

🔹 نماد اعتماد و پیگیری سفارش:

در صفحه ترب از امکان پیگیری سفارش و مشاهده جزئیات فروشگاه از طریق سایت ترب استفاده میشود، اما اگر فروشگاه در سایت خودش هم این اطلاعات را منتشر نکرده، معمولاً پیگیری سفارشات از طریق ترب راحتتر انجام میشود.

📍 در مورد اینکه قبلاً این فروشگاه در دیجیپی هم فعال بوده، اطلاعات رسمی دربارهٔ آن در نتایج جستجو پیدا نشد، اما بسیاری از فروشگاهها از سرویسهای پرداخت مانند دیجیپی برای پرداخت مشتریان استفاده میکنند یا قبلاً لینک پرداخت از آن داشتهاند. اگر لینک پرداختی یا شناسه فروش در دیجیپی را داری، میتوانم دقیقتر بررسی کنم.

اگر خواستی لینک مستقیم ترب یا صفحه فروشگاه برای خرید/بررسی قیمتها را برات پیدا کنم، فقط بگو!

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂