2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 26 پست
نه فقط میخواد حرف خودش باشه که من واقعا حالم خرابه چطوری برم وقتی اون بچه همش جلوی چشممه؟برم بدتر کا ...

خب چرا نمبگی نمیرم؟من کلا رو دربایستی ندارم میگم جایی نخوام برم.بگو شما بذو خوش بلش

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چ ادم بیخودیه دروغ میگ حتما ماشین نداره میخواد شما ببرینش اگ مشکلش همینه به شوهرت بگو ببره بیارتش کا ...

نه خودشون ماشین دارن فقط میخواد اونجا تنها نباشه که به من ربطی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا نمبگی نمیرم؟من کلا رو دربایستی ندارم میگم جایی نخوام برم.بگو شما بذو خوش بلش

میگم ما نمیاییم میگه شوهرت گفته میایید گفتم پس چرا من خبر ندارم تا ظهر که شوهرم کنارم بود قرار نبود بیاییم

میگه باز برید حرف بزنید بیایید منم گفتم من اصلا روحیه عروسی ندارم

میگم ما نمیاییم میگه شوهرت گفته میایید گفتم پس چرا من خبر ندارم تا ظهر که شوهرم کنارم بود قرار نبود ...

بگو بهش گفتم .جواب شوهرتم بگو.من باشم انقدر پیگیر باشه عصبی میشم.بگو میخوای بری برو پول اسنپو ما میدیم یا شوهرم میرسونت فقط از ما بکش بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بگو بهش گفتم .جواب شوهرتم بگو.من باشم انقدر پیگیر باشه عصبی میشم.بگو میخوای بری برو پول اسنپو ما مید ...

من نه دیگه زنگ میزنم نه چیزی به شوهرم میگم من حوصله ندارم خودت جواب مامانتو بده

من نه دیگه زنگ میزنم نه چیزی به شوهرم میگم من حوصله ندارم خودت جواب مامانتو بده

اره همین خوبه.جواب زنگاشم نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره همین خوبه.جواب زنگاشم نده

آره جواب ندادن بهتره

بعد مراسم تشییع قبل اینکه بریم برای ناهار چند تا ردیف پایین تر یه جوون رو خاک کردن خنچه و ماشین عروس آوردن و مادرش با حالت دیوانه ها میرقصید و گل پخش میکرد رو هوا واقعا صحنه ی دردناکی بود قلبم درد میکنه امروز بخاطر این دو نفری که دفن شدن

اینا رو گفتم بدونی چقدر حالم بده حتی دارم با گریه تایپ میکنم

انقد حالم خرابه که معده درد عصبی گرفتم همسرم نزاشت برم مراسم شام غریبان