2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چیکار کنم

439 بازدید | 26 پست

در مورد نازنین زهرا بچه ی فامیلمون که فوت شد تاپیک زدم هم در خصوص بیماریش ماه پیش هم در مورد فوت شدنش

فردا حنابندان دوست همسرمه و پس فردا عروسی

مادر شوهرم دیروز با اینکه دید حالم بده مجبورم کرد باهاش برم لوازم آرایشی بخره برای عروسی هم مجبورم کرد موهاشو رنگ بزارم

امروز ما از خاکسپاری اومدیم هم خودم حالم خرابه هم همسرم

زنگ زده میگه فردا رو میایید یا فقط پس فردا؟

رفته هم لباس خریده هم کلی چرت و پرت

عروسی دوست شوهر منه خودشو کاسه داغ تر از آش کرده انگاری نمیخواد ببینه ما حالمون بده

درسته فامیل دور بود ولی بچه بود، همسرمم حالش خراب بود چه برسه به من انقدر یعنی نمیفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من حوصله اش ندارم تو خودت می خواهی بری برو من نمی تونم بیاد

انقدر هم اختیار خودت دستش نده

گاهی اوقات ادم به سوگواری و تو خودش بودن نیاز داره

بدم میاد یه جوری مرده رو ندید می گیرن انگار چغندر زیر خاک کردن

حالا برای مراسم های خودشون باشه تا یک سال ادم هر روز تو قبرستون می کشونند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

محلش نگذار یا جواب تلفنشو نده وقتی نمیفهمه

به همسرم زنگ زدم گفتم مامان میگه شوهرت گفته میایید عروسی میگه من غلط کردم اگه این حرفو زدم

واقعا میگه شوهرت گفته قراره بیایید گفتم چرا من خبر ندارم پس

بگو من حوصله اش ندارم تو خودت می خواهی بری برو من نمی تونم بیاد انقدر هم اختیار خودت دستش نده گاهی ا ...

اختیارم رو دستش نمیدم ولی چون هفته پیش گفته بودم باهات میام خرید و موهات رو رنگ میکنم مجبور شدم برم ولی اون نباید درک میکرد که من حالم خوب نیست؟

جالبه که بچه ی خواهر خودش هم هنوز چهلمش درنیومده داره میره عروسی

به همسرم زنگ زدم گفتم مامان میگه شوهرت گفته میایید عروسی میگه من غلط کردم اگه این حرفو زدم واقعا میگ ...

چ ادم بیخودیه دروغ میگ حتما ماشین نداره میخواد شما ببرینش اگ مشکلش همینه به شوهرت بگو ببره بیارتش کاری به شما نداشته باشه

میخواد حال و هواتون عوض شه سخت نگیرمیدونم ناراحتی ولی دیگه دنیا رو به کام خودت و همه زهر نکنبرو عروس ...

نه فقط میخواد حرف خودش باشه که من واقعا حالم خرابه چطوری برم وقتی اون بچه همش جلوی چشممه؟

برم بدتر کام خودم و بقیه تلخ میشه

عروسی مختلطه همش همه گیر میدن پاشو برقص