2777
2789
عنوان

یه سال نشده جدا شدیم زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی داری فشار میخوریا 🤣

نه ب جون مامانم ناراحت نشدم من نخواستم طرفو

ب قول یا شاعر ک میگع

نترسم با دیگران خو کنی تو با من چه کردی ک با او کنی!

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

طبیعیه بالاخره یه زخم تازه سمن الان ببینم شوهر سابقم داره ازدواج میکنه دیگه حسی ندارم چون خیلی سال گ ...

اون که آره طبیعیه ولی اینکه وانمود کنی ناراحت نیستی از اینکه ناراحت باشی بدتره

عزیزم تو خواستار جدایی بود الانم تجسس نکن تو کارش و ولش کن چکار داری کیو گرفته یا چکار کرده شاید با ...

بر منکرش لعنت

ولی دختره دختر مهربونی بود

کارای ک با من کرد یا اونم میکنه (شکاک بود) یه فرد شکاک طی ی سال عوض نمیشه

من محرم پسر عموم بودم جدا شدیم بعد از یک سال ،هیچ وقت پیشو نگرفتم هر کی هم ازش حرفی میزد جوری برخورد میکردم دیگه ببنده بعد از ۱۵سال دیدنش تازه بعد از ۱۵سال فهمیدم چندتا بچه داره ،بیکاری چک میکنی،فقط با اعصاب و روان خودت بازی میکنی ،چیزی رو که گذاشتی کنار بزار تو همون گذشته بمونه زنده اش نکن انشالله که بختت سفید و بلند باشه قشنگم😍

🥴امضام نمیاد 
خدا رو شکر که جرات داشتی و از یه رابطه اشتباه اومدی بیروننرفتی ازش بچه دار هم بشی بعد بزنی تو سرشون ...

سخت بود ولی انجامش دادم چون نمیخواستم یه پسر شکاک ب دنیا بیارم و بزرگ کنم (ارثی بود)

نه ب جون مامانم ناراحت نشدم من نخواستم طرفوب قول یا شاعر ک میگعنترسم با دیگران خو کنی تو با من چه کر ...

چرا براش تاپیک زدی عزیزم

اون تاپیکت که گفتی دلم براش تنگ شده 🥲

من درکت میکنم عزیزم نیاز نیست احساساتتو پنهان کنی

دوسش داشتی اما خب از عقلت پیروی کردی و جدا شدی کاری که منم میخواستم بکنم تا یکسال ولش کردم از دوست داشتنش داشتم پر پر میشدم شبو روز بخاطرش گریه میکردم اما دقیقا بعد یکسال که رفتیم محضر جدا بشیم بعد کلی اصرار کردنش برگشتم اما خب اشتباه کردم کاش برنمیگشتم نه من بدم نه اون اتفاقا خیلیم خوبه شوهرم اما آدم هم نبودیم و اونم منو دوس نداره

همش میگم کاش میمردم از دوریش کاش از حسادت اینکه زن جدید بگیره میمردم اما همون موقع که بچه نداشتم طلاق میگرفتم

انقد حرص می خوردم وقتی میشنیدم قصد داره زن بگیره

اما همینجوری مثه تو میگفتم بره بگیره به درک من ازش خوشم نمیاد من ولش کردم

بازم میگم درکت میکنم

میگذره نگران نباش