2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

79 بازدید | 10 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. ازتون میخوام راهنماییم کنید.

دوستم به شوهرش خیانت کرده و من دیدم و عکس گرفتم

و بعد به خود دوستم گفتم که شاید دیگه انجام نده و اون گفت به تو ربطی نداره زندگی خودمه هرجور دلم میخواد رفتار میکنم.

و نمیدونم به شوهرش بگم یا نه چون از ی طرف به من ربطی نداره و از طرف دیگه اون حق داره بدونه

نه به تو مربوط نیست

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم دخالت نمیکنم، چون بهم ربطی نداره..

فقط تا جایی که میتونم از اون آدم فاصله میگیرم...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

تو چجور دوستی هستی چقد بی وجدانی واقعا برات متاسفم کاش دوستت هرچه سریع تر از زندگیش پرتت کنه بیرون

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️