2777
2789
عنوان

چرا آنقدر شلختم

65 بازدید | 3 پست

سلام خانوما من بچه هم ندارم ولی توی پوشاک ظاهرشلخته هستم ولی مهمون داری خونه داریم خوبه همش موهای صورتم هر هفته پرمیشه نمیتونم هرروز برم آرایشگاه که موهای بدنم هورمونی همش ریز ریز در میاد لباسم کلی دارم ولی هیچوقت نو خوشگل بنظر نمیان خیلی دلم گرفته سرکار که میرم بدتر اصلاوقت ندارم همش میرم میام کارهای خونه دوباره صبح میرم نمیدونم چیکار کنم که ظاهرم خوب خوشگل بشه موهام هرروز صبح شونه میکنم میرم سرکار باز میبینم اونجا مثل جنگل شده جلو موهام

طبق کمد کپسولی خرید کن اول

یعنی یه سری لباسای بیسیک و شدیدا کاربردی که همه جا شیک و مرتب به نظر میای

لباس جنس خوب بخر

مثلا به جای گرفتن سه تا بافت بی کیفیت هزینه کن یه بافت خوب بگیر که تا سال ها برات میمونه و درست ازش مراقبت کن از شستشو گرفته تا پرز گیری

لباسات اتو کرده باشه

برای مو

اگه مشکلت فقط بهم ریخته شدنشه که شسوار چرخشی بگیر بسیار بسیار خوش حالت میکنه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای موی صورتم که من با تیغ ابرو اصلاح میکنم و زمان زیادی نمیبره

بدنم لیزر کردم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .