2777
2789

گفتند:
کسی را داری که وقتی خسته می شوی
تو را دوباره به زندگی برگرداند؟
و من....
«از خدا💖 برایشان گفتم....»

🌔 شب آرزوها (لَیــــلَةُ الرَّغایب)
(اولین شب جمعه ماه رجب را لیله الرغائب گویند)
امشب خدای💖 مَنّان، بخشیده عاشقــان را
با عشق زنده کرده، ارواحِ نیمـه جان را
مثل نمـــاز باران، بر قلبِ شورهزاران
ذکــر دعـــای عهدی، خوشبو کند دهــان را

لحظه لحظه ی اجابت دعاست🌷
خدایا ظهور حجتت را برسان 🌷
خدایا قلب مقدسش از ما راضی و خشنود بگردان 🌷
خدایا موانع ظهورش برطرف بگردان 🌷
خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بگردان 🌷
خدایا ما را آنی و کمتر از آنی به خودمان وامگذار🌷
خدایا تا ما را نبخشیدی از این دنیا نبر🌷
الهی آمین🌷

🍃🌸🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌹
التماس دعا🌹

اگر خواستی در زندگی ات تعبیری ایجاد کنی و نمی دانی از کجا شروع کنی

از نماز شروع کن....

┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┄┅┅

چله نماز اول وقت، دعای عهد، ترک یک گناه و تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با معنی

سلام سرباز امام زمان (عج)

شروع قرارمان و عهدمان با خدا💖 و امام زمانمان و خودمان از جمعه 5 دی ماه ۴۰ صبح، دعای عهد تا نیمه شعبان و خواندن نمازهای اول وقت، ترک یک گناه و تلاوت یک صفحه از قرآن کریم

منتظرت هستیم ...

🍃🌸🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌹

امشب برای همدیگر دعای خیر کنیم و عزیزان آسمانی و سفر کرده را هم با دعای خیر یاد کنیم

حاجت روا باشید ان شاءالله💖🌹

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می تونم شرکت کنم ؟ نمازام اخه اول وقت نیست سر کارم اون تابما دسترسی ندارم که نماز بخونم

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌹

من هم شاغل هستم اکثرا برای نماز و ناهار تایم در نظر گرفته میشه دعای عهد هم اصولاً صبح خوانده می شود شما می تونید صبح ها نمازتون رو اول وقت بخونید و دعای عهد و قرآن رو هم همون موقع تلاوت کنید. طبق نظر اکثر مراجع دعای عهد و سوره هایی که سجده ندارند هم در زمان عذر شرعی می توان خواند باز هم از مرجع تقلید خودتون سوال بفرمایید به غیر از صبح برای سایر زمان های نماز اول وقت در زمان های عذر شرعی می تونید وضو بگیرید و لباس تمیز بپوشید و دعا کنید

سلام عزیزم منم هستملایک کنیداز کی ؟ازفردا؟

سلام دوست خوبم به جمع ما خوش آمدید از فردا صبح ۵ دی ماه تا نیمه شعبان حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

سلام صبح آدینه همگی بخیر و نیکی و عشق و آرامش🌹

اولین روز چله نماز اول وقت دعای عهد ترک یک گناه تلاوت یک صفحه از قرآن انجام یک کار خوب فقط برای خدا💖

خداوندا💖مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن که مبادا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم رابرهم بزند.

پروردگارا💖خطای مرا که باعث قطع امیدم شده است ببخشا و مرا راهنمایی کن و قدرت غلبه بر رفتارهای نادرست را به من عطا کن و مرا فهمی ده تا انتظار نداشته باشم دنیا و مردمان آن مطابق میل من رفتار کنند

پناه و نیروی من باش و در هر مشکلی من را یاری ده

طبق فرمایش امام صادق علیهالسلام:
«کسی که چهل صبح دعای عهد را بخواند، از یاران قائم خواهد بود»

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

سلام بر امام زمانم🌹

💚فایل صوتی دعای عهد به همراه متن و ترجمه

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امروز ما: صفحه دویست و سیزده قرآن کریم: سوره یونس، آیات ۳۴ الی ۴۲

با ما همراه باشید حضور عزیزی چون شما باعث افتخار ماست🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

التماس دعا حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

سلام دوست خوبم به جمع ما خوش آمدید از فردا صبح ۵ دی ماه تا نیمه شعبان حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

عزیزم ممنون شروع کردم باشما پیش میرم

التماس دعا

دعاکنید خواب تنها برادر آسمانیم رتببینم

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

سلام به دومین روز چله نماز اول وقت دعای عهد ترک یک گناه تلاوت یک صفحه از قرآن کریم انجام یک کار خوب فقط برای خدا💖

خوش آمدید🌹

به جز خدا💖 به کس دیگری امید نداشته باش توقع از آدمها رنج و توقع از خد💖ا گنج است.

اگر خواستی در زندگی ات تعبیری ایجاد کنی و نمی دانی از کجا شروع کنی

از نماز شروع کن....

┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┄┅

سلام بر امام زمانم🌹

🎆وعده امروز ما: صفحه دویست و چهارده قرآن کریم: سوره یونس، آیات 43 الی 53

اگر خواستی در زندگی ات تغییری ایجاد کنی و نمی دانی از کجا شروع کنی

از نماز شروع کن....

┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┄┅

روز سوم: نمازهای اول وقت دعای عهد تلاوت یک صفحه از قرآن کریم ترک یک گناه انجام یک کار خیر فقط برای خدا💖

سلام بر امام زمانم🌹

🎆وعده امروز ما: تلاوت صفحه دویست و پانزده قرآن کریم: سوره یونس، آیات ۵۴ الی ۶۱