2777
2789

تا هفت هشت ماه پیش روزی چندبار تلفنی حرف میزدیم

صاحب کارش از این مرداست که فقط به فکر خودشه و اصلا دلسوز کسی نیست

داداشم خیلی با معرفت بود و کار همه رو راه مینداخت

این وسطا خیلیام ازش سو استفاده میکردن که ما همیشه ناراحت بودیم و هرچی میگفتیم نزار کسی سواستفاده کنه گوشش بدهکار نبود

از طرفی خوشحالم که صاحبکارش درستش کرده و دیگه کسی ازش سواستفاده نمیکنه

از طرفی ناراحتم برا خودم،با من در حد فقط یه زنگ زدنی بودیم نه بیشتر نه کاری برام بکنه

هرچی زنگ میزنم دیگه نه جوابم میده،اگه جوابم بده زود قطع میکنه میگه کار دارم

الان دو سه بار زدم ج نداد،یه لحظه برداشت سریع رومون قطعش کرد

قبلنا جونش به جون بچم وصل بود

الان بچم چند هفته هست میخاد با داییش حرف بزنه جوابمون نمیده

گلگی هم که میکنم به مادرم،داداشم الکی بهونه میاره که نتونستم،کار داشتم،وقت نکردم

الان مامانم داشت میگفت صاحبکارش بهش میگه به کسی رو نده،جواب کسی رو نده،فقط به فکر خودت باش،مگه کسی چیکارت کرده

مامانم میگفت برا دیگران میگه،،،،گفتم یعنی برا منم میگه گفت نه به تو که نمیگه

ولی الان که جوابت نداده اون پیششه

همیشه که پیشش نیست،هفته ای دو روز مغازشه،چرا بقیه روزا ج نمیده

آنقدر دلم گرفته

مگه من کی دارم جز این داداشم

صاحبکارشم پیر نیستا،یه مرد مغرور متولد 68،،،،،،36 ساله هست،،،،چندساله خیلی پولدار شده

قبلا هم فکر کنم دوسم داشته البته چیزی نگفته ها،ولی هرروز شش صبح پشت سرم میومد تا دم سرویس مدرسه،ظهرا هم ساعت دو تو اوج گرما وایمیستاد من از سرویس پیاده بشم پشت سرم میومد تا برم تو خونمون اونم میرفت خونشون

از زمانی که نامزدی کردم دیگه ندیدمش و دیگه اصلا نیومد

حس بد گرفتم داداشم اینطور کرد و چندبار زنگ زدم حالا میگه چه خواهرش پیله هست

و حس بد گرفتم داداشم کوچیکم کرد جلو اون

چقدر بدبختم من،یه زمانی این کارگر خونه بابام بود،حالا چقدر پولدار شده و داداشم ازم سرد کرده

هرچی میخام دیگه بهش زنگ نزنم نمیتونم

میگم مگه ما کی داریم جز هم

منم که اینکارو کنم دیگه از هم بریده میشیم

میگم یه موقع اون با خودش نگه خواهرم بی معرفته

ولی چرا هرچی زنگ میزنم اینکارو باهام میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت مگه بچست که انقدر حرفای دیگران روش تاثیر گذاره?

متولد 73 ولی خیلی سادست و هیچی بلد نیست از لحاظ رندی و اجتماعی و...حالا این رندش کرده،خوشحالم که از پخمگی در اومده

ولی قلبم درد میکنه برا رفتاری که با من داره

شاید واقعا سرش شلوغه. به نظرم بذار همینجوری بره جلو و بهش گیر نده. اگه اون نخواد ارتباط داشته باشین، نمیشه دیگه. زوری که نیست

بعدا یه جایی ممکنه یاد خواهرش کنه و اونوقت تو بهش میفهمونی که قرار نیست هر موقع بهت نیاز داشت بیاد سراغت

متولد 73 ولی خیلی سادست و هیچی بلد نیست از لحاظ رندی و اجتماعی و...حالا این رندش کرده،خوشحالم که از ...

این رندی نیست که اتفاقا داداشت اسیر و بنده اون آقا شده

داداشت ماشالله سی و یک سالشه باید خودش سبک سنگین کنه درست و غلط حرف دیگران رو تشخیص بده ولی فکر میکنم علت دیگه ای داره شاید از شوهرت رفتاری دیده ناراحت شده باهات سرد شده

شاید واقعا سرش شلوغه. به نظرم بذار همینجوری بره جلو و بهش گیر نده. اگه اون نخواد ارتباط داشته باشین، ...

دلم نمیاد از هم دور بشیم

الان جوری شده که نه رفیقی برا آدم میمونه،نه فامیلی،همین خونواده رو فقط آدم داره،اونم از دست بده چه فایده دیگه

نه اتفاقا با شوهرم بهتره تا خودم

نمیدونم شایدم دوست دختر داره با اون سرگرمه شایدم کلا حال روحیش خوب نیست آدما همیشه که حوصله ندارن

من خودم الان شیش ماهه با خانوادم قطع ارتباط کردم هیچ کدومشونو ندیدم سر حرفای بدی که بهم زدن