2777
2789
عنوان

به نظرتون فروش کدوم بیشتره

79 بازدید | 13 پست

شما اگه بخواین خرید کنین اولویتتون چیه

لوازم ارایشی

لوازم پوستی

بدلیجات

و ترجیحتون برای خرید چیزای ارزون فیک یا ایرانی هست یا یه چیز اصل ولی گرون تر

در حال حاضر مثلا اگه بخواین یه رژ لب بخرید میرید دنبال یه رژ ۲۰۰ تومنی یا دو تومنی؟

بدلیجات

گرون

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رژ ایرانی میخرم از برند های معتبر مثل کالیستا مای کاپرا نه بی شناسنامه ها خارجی ها هم نمیگیرم چون اولا فیک اند دوما گرون ان اونایی که اصل ان هم معلوم نیست توچه شرایطی نگهداری شدن و وارد شدن قاچاق ان دیگه

از بین این ۳ تا واقعا من یکی هیچکدوم.

چون لوازم ارایش مصرفم به شدت کمه.

لوازم پوستی رو ترجیح میدم دکترم تجویز کنه.

بدلیجاتم هیچوقت استفاده نمیکنم.

ولی پوشاک و کیف رو هستم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنظرم اکثرا لوازم ارایشی

میخوای خودت جایی اجاره کنی بفروشی؟؟

برا اینکه ببینی برند میخرن یا ارزون با توجه ب جایی ک میخوای بفروشی باید جنس بیاری

ی منطقه ممکنه سطح پولدار باشن و فقط برند اونم برندای خاص رو استفاده کنن

ی منطقهاییم ممکنه اصلا براشون مهم نباشه برندشون و فقط ارزون بودنش مهم باشه

پوشاک فروش انلاینش سخته فکر میکنم

اتفاقا پوشاک خصوصا بچگونه،پینترستی،جوراب و اور شایز و ساحلی و لباس خواب و زیر خیلی خیلی فروشش خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنظرم اکثرا لوازم ارایشیمیخوای خودت جایی اجاره کنی بفروشی؟؟برا اینکه ببینی برند میخرن یا ارزون با تو ...

فعلا میخوام انلاین بفروشم

حس میکنم لوازم ارایشی و پوستی چون مغازه ندارم ممکنه بمونه روی دستم تاریخش بگذره