2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب آرزو هاس بعد از حس ششم کمک میخوای؟خدایا شکرت

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

شب آرزو هاس بعد از حس ششم کمک میخوای؟خدایا شکرت

والله.

بعضيا عقلشون معلوم نيست كجاست

(اسي بهت برنخوره. كلي ميگم)

فكر كن خداي حي و حاضر رو ول كني بري بچسبي به اين خزعبلات

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

والله. بعضيا عقلشون معلوم نيست كجاست(اسي بهت برنخوره. كلي ميگم)فكر كن خداي حي و حاضر رو ول كني بري ب ...

خرافات و جهل تا کجا

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

والله. بعضيا عقلشون معلوم نيست كجاست(اسي بهت برنخوره. كلي ميگم)فكر كن خداي حي و حاضر رو ول كني بري ب ...

من خدای نکردم از حس ششم نخواستم گفتم ایا این اتفاق بنظرتون میوفته صد درصد که از حدا میخوام

من خدای نکردم از حس ششم نخواستم گفتم ایا این اتفاق بنظرتون میوفته صد درصد که از حدا میخوام

دختر عزيز.

مگه حس ششم از پيش خدا اومده كه ازش ميپرسي.

فقط و فقط و فقطططططط خدا از اينده و احوالات ما ميدونه. بس

و تا جايي كه من رفتم دنبالش،اين حس ششم و فاال و اينا گناهه. چون داري كسي ديگه رو تو اين موارد جاي خدا ميذاري.

كسي كه هيچ چيزي از اينده نميدونه. ولي ما ازش كمك ميخواييم.

من به عنوان يه دوست بهت گفتم. ديگه هرجور خودت ميدوني عزيزم✨❤️

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.