منو و شوهرم سر موضوعی ک پهنون کرده بود بود قهریم ولی نمیخوایم نشون بدیم قهریم شوهرم برگشت صدام زد گفتم جانم گفت جای جان جان گفتنت یه شام بزار مگه بلد نیستی من خواستم بلند شم مادرشوهرم به شوهرم گفت عروس من همه جا جز خونه خودش مهمونه و فقط تو خونه خودش شام میزاره و حق نداره یه نخود چی جای دیگ برداره تو خونه خودشم اگر مصلحت دوست از رو محبتشه نه وظیفش بعد گفت من تورو اینجور بار نیوردم به دختر مردم اینجور بگیا بگو مامان گشنمه چرا به عروسم اینجوری میگی شوهرم سکوت کردددد حقققشه قشنگ دعوامون شست برد دلم خنک شد
نزدیک خانواده شوهرمم از هر کدومشون ی ناراحتی دارم.. مادرشوهرم که فقط باید بهش پول بدی کلا سیرمونی نداره همه زندگی شوهرش خورده حالا نوبت مال بچه هاس.. سیرمونی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم به شخصه ندیدم مادر شوهر خودم هر کی ببینه میگه فرشته ولی همش اداست
به هرحال مادر شوهر مادر همسر شماست مادر شما که نیست یه مادر واسه بچه ی خودش مادری میکنه مادر بقیه که مجبور نیست باشه حالا اگه این وسط یه محبتی به بقیه داشت دستشم درد نکنه دمش گرم من توقع بیجا ندارم خداروشکر