2777
2789
از بقیه بپرس

بقیه ندیدن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر نداریما خبر داریم چخبره اینجا بگم کیا با هم رل زدن برگات میریزه

خدایی😂؟اونا دیگه خدا زده رو فرق سرشون با مرد نینی سایتی میرن تو رابطه،،من طرفو حضوری میبینم باز اعتماد نمیکنم به کسی خدا یه عقل درست حسابی بده بهشون

🕳

دقیقااااا من میگفتم دیگه یعنی اینم کسی گردن میگیره بعد دیدم پسره رل داره😶

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

چرا نمیخواید قبول کنید؟؟؟

چون ندیدم که بخوام قبول کنم و بعد به من و تو ربطی نداره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه تاپیک دیروز دیدم زن متاهل با یکی اینجا دوست شده و حرف عاشقانه میزد.

چقدر حقیر و بدبخت و فشاری باشی اینجا با کسی دوست بشی

یعنی اینقدر زشتی که در واقعیت یا اپلیکیشن های دیگه کسی نیست بهش پا بدی که تو نی نی سایت دنبال دوست پسری

لایک نکنید 🙏

یه تاپیک دیروز دیدم زن متاهل با یکی اینجا دوست شده و حرف عاشقانه میزد.چقدر حقیر و بدبخت و فشاری باشی ...

آره منم دیدمش

خیلی هم با افتخار میگفت

آره متاهلم