2777
2789
عنوان

خیلی به بقیه دخترا حسودی میکنم

156 بازدید | 17 پست

باباهاشون دوستشون دارن براشون گوشی ایفون میخرن عمل میکنن با پول پدراشون

من بابام قرون سیاه خرج من نکرد خودم از ۱۹ باید خرم خودمو میدادم با حقوق های ناچیز خیلی ناراحتم من هیچی از کسی کم نداشتم بااستعداد ام بودم پدرم هیچ ارزشی چلوی بقیه به من نداد. نه میدونم کارتش چه شکله نه رمز کارتش رو میدونم

علاوه بر اینا ازادی و اختیار خودم هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس بخون خلاص شی

درس خوندم دانشگاع رفتم سر کار رفتم چه خلاصی کدوم خلاصی چرا الکی یک چیزی میگین فکر میکنین ما درس نخوندیم

من از همه اینا که مثل ملکه دارن زندگی میکنن بیشتر خوندم

درس هیچ کمکی بهت نمیکنه باید از طرف خانواده ساپورت شی

حق داری توی سن شماها این مقایسه ها میاد

بهتره خودت رو پیدا کنی و برای خواسته هات تلاش کنی و برای خودت بخری

اینطوری احساس قربانی بودن داری و خب منم یکدوره اینجور بودم تهش افسردگی گرفتم

خدا نمرده میتونی هنری یاد بگیری برای کسب درآمد دوره هایی شرکت کنی ببین به چی علاقه داری برو پیگیرش باش

حق داری توی سن شماها این مقایسه ها میاد بهتره خودت رو پیدا کنی و برای خواسته هات تلاش کنی و برای خود ...

برای رفت و امد اذیتم میکنه میخوام برم بیرون خونه دعوا باهام میکنه کارم خپدم بیکار نیستم

ولی بدرد نمیخوره برای خلاصی از اینا شغلی بایذ داشتی باشی با حقوق بالای ۲٠٠

چند درصد از دخترایی که میگی پدر توانگر دارن؟منم بابام هیچوقت پولدار نبود دبستان که بودم یه وقتایی از خانوادم پول میخواستم برای فلان چیز یا کاردستی نداشتن و قرض میگرفتن

ولی خودمم هیچوقت ازش انتظار ندارم میگم گناه داره دیگه در حد توانش به ما میداد خداروشکر نون سر سفرمون بودالانم ۲۴سالمه دوست داشتم پدرم پولدار بود ولی هیچوقت بهش نمیگم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چند درصد از دخترایی که میگی پدر توانگر دارن؟منم بابام هیچوقت پولدار نبود دبستان که بودم یه وقتایی از ...

تو نداشته نداده من داشت نمیداد

والا فعلا هرکی میبینم پولداره ارث میراث بهشون میرسه