2777
2789
عنوان

واقعا دارم براش بال بال میزنم

85 بازدید | 8 پست

همکارمه و دوماهه ازهم جدا شدیم قبل اون یکی دیگه از همکارامون خاستگارم بود که خیلی سمی بود و اصلا آدم من نبوداینم فهمیده بود و نتونست با این قضیه کنار بیاد که اون منو خواسته و نشد خودشو قانع کنه چون اون پسر به چند نفر گفته بود منو میخواد وقتی باهاش آشنا شدم وپیش رفتم تازه فهمیدم آدم درست یعنی چی از نبودنش دارم دیوونه میشم باور کنید به نداشتنتش که فکر میکنم نفسم میگیره حس میکنم دارم خفه میشم کاش خدا بهم برش میگردوند و ازدواج میکردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اونم حس تو را داشته باشه برمیگردهپس حرص چی رو میزنی

10 روز پیش جوری دلتنگش بودم که داشتم واقعا روانی میشدم شبا مینشستم صدای ضبط شده مکالمه های روزای اولمون رو گوش میدادم تا چهار صبح که یهو بعد دوماه بی خبری پیام داد کاری بود ولی اونپیامش واسه من که دلتنگش بودم مثل دوا بود

دورت بگردم مرسی عزیزم

خدا نکنه عزیزم

تو هم دعا کن دلم آروم بگیره

کاری رو انجام دادم که درست بوده اما دلم چیز دیگه ای میخواد این عدم تعادل بین خواسته قلبی و منطقی داره عذابم میده

انسانیت......

خدا نکنه عزیزم تو هم دعا کن دلم آروم بگیره کاری رو انجام دادم که درست بوده اما دلم چیز دیگه ای میخوا ...

حتما عزیزدلم ...

من نمیدونستم امشب شب آرزوهاست مرسی که بهم اطلاع دادی قشنگم

10 روز پیش جوری دلتنگش بودم که داشتم واقعا روانی میشدم شبا مینشستم صدای ضبط شده مکالمه های روزای اول ...

ببین درکت میکنم ، منم تو این وضعیتم

ولی اگه رابطه دو طرفه باشه درست میشه ، وقتی نیست نمیشه ما مثل شمع آب شیم که