2777
2789
عنوان

نمی‌دونم پشیمونیم از سر چیه

567 بازدید | 46 پست

من شهوریور عقد کردم

شوهرم از لحاظ تیپ و قیافه و اخلاق و همه چی اوکیه و خانوادشم خدایی خیلی خوبن و از گل نازکتر بهم نمیگن و چه شوهرم و چه خانوادش حتی اگر ۱۰ تومن پول داشته باشن همشو برای من خرج میکنن

ولی ... یه چیزی داره بهم فشار میاره

اختلاف مالی هستش

مثلا من یه سرویس طلا دیدم قیمتش ۳۰۰ تومنه ولی میگه چند ماه بهم وقت بده تا پول جمع کنم و برات بخرم

ولی خودم وقتی به بابام چیزی بگم سریع برام فراهم میکنه

مثلا یه کاپشن دیدم ۶ تومن برای شب یلدا

گفت بزار با ۶ تومن برات ۲ تا کاپشن بگیرم یکی زیاده این قیمت

برای هدیه شب یلدا برام یه پلاک گرفته که حدودا ۵۰ تومنه

ولی پسر خالش برای زنش یه النگوی پهن گرفته که معلومه قیمتش بیشتره

هی هر چی من بخوام رو نمیتونه از پسش بر بیاد و سطح پایین ترش رو میگیره

نا گفته نمونه تا اندازه پولش برام خرج میکنه یعنی هر چقدر داشت همونقدر نه اینکه بیاد نصف پولشو خرج کنه

بعدشم میگه برای خرید خونه تا ۳۰ سالگیم بهم وقت بده

یعنی تا ۸ سال دیگههههه

فقط شوهرم ماشین داره که اونم پژو پارس هست

و قراره از بهمن هم از کار باباش جداش کنم و بزارمش داخل کار بابام

هی چند وقته حس پشیمونی میاد سراغم

تو رو خدا قضاوتم نکنین و حرف بارم نکنین چون جای من نیستین

فقط بگین باید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرش اقتصادیه

خوبه ک

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

و البته خیلی پسر با عرضه و کاری هم هست

ب نظر من تو اخلاقت اوکی نیس باید روش کار کنی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مشکل از توعه گلم بجای گیر به اون طرز فکرت رو تغییر بده وگرنه الکی رابطتت خراب میشه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

مشکل از توعه گلم بجای گیر به اون طرز فکرت رو تغییر بده وگرنه الکی رابطتت خراب میشه

خودم قبول دارم مشکل ار طرز فکر خودمه

ولی هی فکر میکنم اگر با فلانی ازدواج کرده بودم از لحاظ مالی هم همسطح خودم بود و هر چی دلم میخواست رو میخریدم