2777
2789
عنوان

حالم از نامزدم بهم میخوره

173 بازدید | 16 پست

سلام ما نامزد نیستیم دو ساله دوستیم ولی هیچی برام نمیخره تا الان فقط دوبار گل گرفته و یبار برا تولدم یه باکس و از اون دستبند طلا های کادویی چند سوتی. ولی وقتی دوستامو میبینم نامزدن و کلی طلا و کادو اینا میگیرن از دوست پسر خودم بدم میاد توروخدت بگین مشکل از منه یا دوست پسرم. هربار هم براش پست لباس و اینا میفرستم شاید بخره ولی اصلا توجه نمیکنه. یبار گفتم هیچی نمیخری و اینا گفت پول ندارم وضعم خرابه وفلان.خودش دانشجو ارشده نمیشه کار کنه وقت نمیکنه. فقط یه زمین اجاره کرده بکاره. اونم همش باخودم میگم پولش وقتی برا من خرج نمیشه چرا باید منتظر بمونم وضعش اوکی بشه. نمیدونم گریه ام میکیره و اصلا دیگه دلم نمیخواد باهاش برم بیرون و اینا. همش میکه بهم توجه نمیکنی ولی چرا واقعا باید بهش محبت کنم وقتی ثابت نمیکنه دوست داشتنشو. ولی این پسره خیلی اذیتم داره میکنه حس میکنم این اختلاف طبقاتی که داریم قراره خیلی اذیتم کنه بعد ازدواج و اینا. همش بهم میکه بیام خواستکاریت ولی من دلم نمیخواد واقعا😔 اینم بگم تازگیا کافه هم نمیریم دیگه کلا میگه پول ندارم. حتی تعارف هم نمیکنه بریم کافه. فقط تو ماشین دور میزنیم و دو تا چیپس و لواشک میگیره فقط برام. و میخواد که بهم دست بزنه من نمیذارم ناراحت میشه. من چون برام هیچی نمیخره دلمم نمیخواد دست بزنه بهم

اگر میخرید حاضر بودی دست بزنه و بی عفتت کنه و بعداً هم ولت کنه ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت حق میدم ولی خب اوضاع پسرل خیلی بده خدایی، اخلاقش چجوریه؟ حمایتگر هست؟ درک گردن بلده؟ میتونه وقتی عصبی آرومت کنه؟ وفتی دعوامون میشه چحوریه؟ اینا خیلی مهمه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

دست ک نزار بزنه...ولی اون وظیفه نداره برات خرید کنه..بحث نامزد رسمی فرق میکنه...و اینک خب الان اوضاع همه خرابه وقتی دانشجوعه و سرکار نمیره توقع داری از باباش پول بگیره برا دوست دخترش لباس بخره؟

بعد حق میدم ولی خب اوضاع پسرل خیلی بده خدایی، اخلاقش چجوریه؟ حمایتگر هست؟ درک گردن بلده؟ میتونه وقتی ...

تنها پوینت مثبتی که رابطمون داره اینه که من دوستش دارم. وکرنه دعوا میکنیم پیش قدم نمیشه برا اشتی. منم اخلاقم خوب نیست نمیگم خوبه. ولی اون هیچ مردونکی ازخودش نشون نمیده. حمایتگر هم وقتی هیچ پولی نداره چخ حمایتی میتونه بکنه😔 تو چت بحثمون میشه میره کلا جواب نمیده

عزیزم چه بی عفتی. دست زدن ساده😐

همون دست زدن ساده هم خود بی عفتیه .اندامت رو لمس میکنه .چه فرقی داره یا آمیزش جنسی ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دست ک نزار بزنه...ولی اون وظیفه نداره برات خرید کنه..بحث نامزد رسمی فرق میکنه...و اینک خب الان اوضاع ...

انتظار زیادی ندارم بخدا. حتی یدونه شال هم بخره کافیه برام که بفهمم حواسش هست بهم. ولی نه نمیخره😔😔

آفرین بیا برام طلا خریدی ..منم خب میشم کنیز حلقه به گوشت و خدمات میدم .بابت طلا بهت جایزه میدم ..تو منو با طلا خریدی بدون ازدواج.ارزش من به طلاست نه اینکه عزت و احترامم کنی و بیای خواستگاری و برام عقد و عروسی شاهانه بگیری و سربلندم کنی جلوی اقوام و خودم ..منو میتونی با طلا خریدن اونم چند سوت بدست بیاری

اینکارو نکن یعنی انقد بی ارزشی بخاطر یه پسر اینکارو بکنی؟؟؟؟واقعااا متأسفم که همچین طرز فکری داری

اون دست مالیت میکنه بعدا ولت میکنه

جدا شو تموم شه تو لیاقتت کسیه که مث پرنسس باهات رفتار کنه نه یه دختر بی ارزش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

چقد ناپخته ای،اگر برات میخرید اجازه دست زدن میدادی؟ یعنی قیمت داری؟ کات کن و فعلا با کسی نرو تو رابط ...

خواهر من نمیگم خرجمو بده چرا اشتباه متوجه شدین من خرجمو بابام میده کلا مشکلی ندارم . ولی میگم وقتی میریم بیرون وظیفشه هفته ای یبار خداقل ببره کافه. همش که نمیشه با دوتا لواشک پنج تومنی بخدا گریه ام میکیره تعریف کردنی.

اینکارو نکن یعنی انقد بی ارزشی بخاطر یه پسر اینکارو بکنی؟؟؟؟واقعااا متأسفم که همچین طرز فکری داری ...

وای بابا دست زدن منظور من اصلا اینا نبود 😐😐😐😐. نمیذارم میکم دستمو بگیره اه چقد ذهنتون خرابه