2777
2789

مثل نماز صبح دو رکعت دو رکعت می خونی یعنی در رکعت دوم تشهد و سلام میدی نماز تمام میشه و دوباره شروع میکنی دو رکعت دیگه تا تموم بشه در جمع ۶ تا نماز دو رکعتی میخونین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز چی هست بگوبخونم شدیدا نیازدارم

2 ✍🏻: نماز مخصوص لیلهالرغائب

بین نماز مغرب و عشاء خوانده میشود؛

🤲📿۱۲ رکعت (۶ نماز دو رکعتی)

در هر رکعت:

۱ بار سوره حمد

۳ بار سوره قدر (اِنّا اَنزلناه)

۱۲ بار سوره توحید (قل هوالله)

بعد از تمام شدن ۱۲ رکعت:

۷۰ بار صلوات

سپس سجده و ۷۰ بار:

«سُبّوحٌ قُدّوسٌ رَبُّ المَلائِکَةِ وَ الرّوح»

سر برداشته و ۷۰ بار:

«رَبِّ اغفِر وَ ارحَم وَ تَجاوَز عَمّا تَعلَم، اِنَّکَ اَنتَ العَلیُّ الاَعظَم»

دوباره سجده و همان ذکر ۷۰ بار.

بعد، حاجت و آرزو را از خدا بخواه 📿

مثل نماز صبح دو رکعت دو رکعت می خونی یعنی در رکعت دوم تشهد و سلام میدی نماز تمام میشه و دوباره شروع ...

یعنی دو رکعت تمام شد تشهد و سلام دادم بلند بشم باز نیت کنم و اقامه بگم؟یا نه بگم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
یعنی دو رکعت تمام شد تشهد و سلام دادم بلند بشم باز نیت کنم و اقامه بگم؟یا نه بگم بسم الله الرحمن الر ...

بله دو رکعت تمام شد دوباره نیت کن از اول شروع کن به خوندن حمد و سوره هایی که توصیه شده توی نماز مستحبی اقامه نمیدن در شروع اونم رکعت اول سه بار الصلاة میگن

یعنی در شروع دو رکعت دوم و بقیه الصلاة لازم نیست بگی فقط نیت کن و نماز رو شروع کن

بله دو رکعت تمام شد دوباره نیت کن از اول شروع کن به خوندن حمد و سوره هایی که توصیه شده توی نماز مستح ...

ممنون گلم انشالله حاجت روا بشید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ممنون گلم انشالله حاجت روا بشید

خواهش میکنم التماس دعا

هر وقت بخونم عیبی نداره؟

نوشته بین نماز مغرب و عشا