باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15537 عنوان کسایی که با خدا دوستن بیایین لطفا 28 بازدید | 4 پست وقتی که رابطه تون با خدا خوب باشه و از ته دل دوسش داشته باشین خدا هم در عوضش کمک تون میکنه؟ و دعاهاتون رو براورده میکنه؟ کسایی که به خدا اعتقاد ندارن یا میخوان نظر منفی بدن لطفا اینکارو نکنین 1404/10/04 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6315 صدرصد اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6315 میشه بیشتر حرف بزنی در این مورد 😍 بنظرت مهربونیه خدا نیاز به توضیح بیشتر دارهبخدا خدا خیلـــــــی خوبه اگ به فرمونش باشی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
باقالیپلو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15537 بنظرت مهربونیه خدا نیاز به توضیح بیشتر دارهبخدا خدا خیلـــــــی خوبه اگ به فرمونش باشی چیکار کنم که خدا رو بیشتر بشناسم؟