2777
2789
عنوان

باز چرت و پرت گفتن شروع شد😐😐

135 بازدید | 8 پست

از صبح مامان بابام خونه نبودن بعد من کلی کار داشتم همش داشتم کار انجام میدادم و خیلی گرمم بود یه لباس آستین کوتاه پوشیدم بخاری هم خاموش کردم چون هم گرم بود هم لازم نبود

الان بابام اومده خونه با یه حالت عصبی میگه الان تو ترسیدی بخاری خاموش کردی ؟چت بوده دست به این میزنی هی !....... نه با لحن معمولی ......

همون صبح که میخواستن برن بهم گفتن که بیرون نرو منم گفتم باشه و نرفتم بیرون ( با اینکه با ۱۶ سال سن تنها جایی که میرم سوپری سر کوچونه )

حالا اومدن خونه یادشون رفته بوده درو قفل کنن پریدن به من که تو رفتی بیرون آره ؟!مگه ما بهت نگفتیم نرو بیرون؟؟؟

اینم باز با لحن بد .....

یعنی تا میان قشنگ گوه میزنن به اعصاب آدم....

ستارم رفته کجای کهکشان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی🥲 غصه نخور عزیزدلم بخدا بعضی وقتا انقدر مشکلاتشون زیاده و فکر درگیره که تنها صحبتی که میتونن با بچه داشته باشن غر زدن هست تو بگذر ازشون و بهش فکر نکن فکر کن صدای گریه یه بچهرو شنیدی و تموم بگذر ازش

به دل نگیرعزیزم اونا روی شماحساسن براشون عزیزی

چطوریه که من با ۱۶ سال سن حق بیرون رفتن ندارم ؟ بعد برای اینکه رفتم سر کوچه یه خوراکی خریدم تا شب باید غر بشنوم ؟

( البته امروز نرفتم)

من همچنین دلسوزی رو نمیخوام ....

ستارم رفته کجای کهکشان؟

الهی🥲 غصه نخور عزیزدلم بخدا بعضی وقتا انقدر مشکلاتشون زیاده و فکر درگیره که تنها صحبتی که میتونن با ...

دلشون پره بشینن با زبون درست حرفشونو بزنن

هیچ کس حقش نیست که ناحق اذیت بشه .مگه من چیکارشون کردم؟

ستارم رفته کجای کهکشان؟

دلشون پره بشینن با زبون درست حرفشونو بزنن هیچ کس حقش نیست که ناحق اذیت بشه .مگه من چیکارشون کردم؟

میدونم چی میگی قشنگم حق داری پدر مادر بودن بلدی میخواد ولی چه کنیم از دست آدم درمیره میشیم یه بار سنگین روی دوش بچه عزیزمون که مجبوره تحملمون کنه من جای اونا میگم ببخشید که بهت سخت میگیریم

چطوریه که من با ۱۶ سال سن حق بیرون رفتن ندارم ؟ بعد برای اینکه رفتم سر کوچه یه خوراکی خریدم تا شب با ...

اقتضای سنشونه دخترم هم شماسنتون حساسه هم اونا باید همدیگرو درک کنید خودتو بذار جاشون کمی راحت ترمیشی

حق باشماست