2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 5085 بازدید | 169 پست
از شما اجازه نمیگرم واسه رفتن به شهری، ببینم اصلا خودت واسه کدوم شهری؟ دقیقا واسه همین تعصبات احمقان ...

وقتی میای میگی از فلان شهر و مردمش خوشم نمیاد خیلی متعصب هستن همین جوابم میشنوی

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوس ندارم نه شهرشو نه مردمشو، بریم کارمون زاره، هرلحظه فامیل هامون برامون دردسرن، البته فامیل های ...

بگو دلم نمیخواد برم کنار خانواده شوهر دیگه چرا عیب رو شهر میزاری

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

مگه دروغ میگم؟ خودتم یکی از همینایی. لطفا از تاپیکم برو بیرون

متعصب باشم بهتر از این هست که بی غیرت باشم و بیام همشهری هامو بد بگم، متاسفانه تو هر قوم چندتایی مثل تو پیدا میشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خب پس دل من چی؟ یعنی باید جایی باشم که دوس ندارم؟

خوب آره ولی بخاطر حفظ زندگیت دیگه به حرف شوهرت باشی

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

متعصب باشم بهتر از این هست که بی غیرت باشم و بیام همشهری هامو بد بگم، متاسفانه تو هر قوم چندتایی مثل ...

چه ربطی به بی غیرتی داره؟

من روشن فکرم مثل شما ها متعصب کور نیستم

چشم، از این به بعد خواستم حرفی بزنم میگم اول شما تایید کنی

دیگه بد اومدن نداره حتما اسم شهرشو اوردی منم یکی بگه از اراک خوشم نمیاد مردمشم همینطور خب بدم میاد

وا، خب شهر خودت ، زنجان مناسب تره شما پیش خانواده باشی برات بهتره

خب خانوادم شهر ابهرن، اینجا حداقل اگه خانواده ی خودم نیستن خانواده ی شوهرمم نیستن، اونجا همه قوم شوهرن